Τελειώνει η αποχή των παικτών στον Παναθηναϊκό

Προς επιστροφή στις προπονήσεις οδεύουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά τις νέες επαφές με τους παράγοντες της πράσινης ΠΑΕ και τον πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου, που κάλυψαν την απόσταση που τους χώριζε.
Πηγή: sdna.gr
Τελειώνει η αποχή των παικτών στον Παναθηναϊκό

Σημείο επαφής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλη Κωνσταντίνου και τη διοίκηση του συλλόγου εν γένει βρήκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού όσον αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές απέναντί τους και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Ολες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι οι πράσινοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας την Τετάρτη (για σήμερα Τρίτη ήταν προγραμματισμένο ρεπό).

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ως γνωστόν, είχαν κάνει αποχή τη Δευτέρα από τις προπονήσεις και σκόπευαν να την διατηρήσουν και τις επόμενες ημέρες εάν δεν ικανοποιούνταν τα αιτήματά τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια της σημερινής ημέρας υπήρξε σημείο επαφής και το θέμα της αποχής των παικτών θα πρέπει πλέον να θεωρείται λήξαν.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση είχε προτείνει αρχικά να καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν ζητήσει να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου και κάπου ανάμεσα φαίνεται να βρέθηκε η γέφυρα συμφωνίας.

Διαβάστε ακόμη...