Μπαίνουν και τα παιδιά στο παιχνίδι

Από thessports.gr: Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση του Noor1, που μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνης και μετά τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, ήρθαν και οι ακαδημίες του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο, να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον Βαγγέλη Μαρινάκη και να το τονίσουν πόσο μεγάλη είναι η κοινωνική προσφορά του.
Πηγή: thessports.gr
Μπαίνουν και τα παιδιά στο παιχνίδι

Η ανακοίνωση της σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο :

«Δεν υπάρχει ωραιότερο πράμα στον κόσμο να βλέπεις κοπέλια χαμογελαστά και ευτυχισμένα. Με μια μπάλα στα πόδια, με την φανέλα του Ολυμπιακού στο κορμάκι τους. Να κάνουν μαγικά με την μπάλα και να ονειρεύονται να παίξουν στην αρένα του Πειραιά, στο Καραϊσκάκη. Αυτά τα παιδιά και εμείς είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Ολυμπιακοί και που ο Ολυμπιακός, αυτός ο Γίγας, μας έχει «δανείσει» το όνομα τους, μας έχει εμπιστευτεί το μέλλον των παιδιών του Ρεθύμνου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι σαν και εμάς, ένας Λεβέντης Κρητικός, οδηγεί τον Ολυμπιακό στις λεωφόρους της δόξας και φωτίζει το μέλλον μας. Το μέλλον των παιδιών μας.

Αυτός ο άνθρωπος που έκανε το «έγκλημα» να έχει τον Ολυμπιακό, μόνιμο πρωταθλητή, ενοχλεί πολλούς. Όταν είσαι επιτυχημένος έχεις και εχθρούς. Τον πολεμούν με διάφορους τρόπους, με τεχνάσματα, μα βλέπουν ότι αυτός δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς. Αυτό αρμόζει στον Ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

ΥΓ: Πώς να με κάνουν να τον δω, τον ήλιο μ' άλλα μάτια; Στα ηλιοσκαλοπάτια ,μ' έμαθε η μάνα μου να ζω. Σχολή Ρεθύμνου».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...