Ερωτεύτηκαν τις δηλώσεις του!

Από paok24.com: Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει την επόμενη σεζόν ο Γιάγια Μπανανά, με τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πανιώνιο όπως αναφέρουν ρεπορτάζ αθηναϊκών ιστοσελίδων, για την απόκτηση του 27χρονου Καμερουνέζου στόπερ.
Πηγή: paok24.com
Ερωτεύτηκαν τις δηλώσεις του!


Τι είχε δηλώσει όμως τέτοια εποχή πέρσι ο Μπανανά ως ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, σε μία περίοδο που οι περισσότεροι συμπαίκτες του είχαν καταθέσει στην Ασφάλεια Χανίων πως είχαν πέσει θύματα απειλών αλλά και ξυλοδαρμού στα αποδυτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην ανάπαυλα του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Πλατανιά;

"Ήταν όντως ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο είναι αλήθεια πως υπήρξαν φωνές, προκλήθηκε μεγάλη ένταση, αλλά κανείς δεν μας πείραξε ούτε μας ακούμπησε. Αυτά τα πράγματα, με τις φωνές στα αποδυτήρια, δυστυχώς γίνονται στα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα. Εμείς στον Πλατανιά έχουμε ένα ήσυχο και οικογενειακό γήπεδο, αλλά όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες, πάντα αντιμετωπίζουμε παρόμοιες συμπεριφορές και πίεση".

Διαβάστε ακόμη...