Ολοταχώς για -3!

Θέμα... ωρών φαίνεται πως αποτελεί η ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό, για την υπόθεση του Γιένς Βέμερ.
Πηγή: inpaok.com
Ολοταχώς για -3!

Η υπόθεση εκδικάστηκε τελικά την Παρασκευή (30/3), αν και η πλευρά του Παναθηναϊκού αιτήθηκε νέα αναβολή.

Στην εκδίκαση επικράτησε ένταση ανάμεσα στους δικηγόρους των δυο πλευρών, με τον δικηγόρο των «πράσινων», Άλκη Παπαντωνίου. να υποστηρίζει:

«Έχουμε έτοιμα αναβολής γιατί μέσα σε 1,5 μήνα βρισκόμαστε από την επιβολή στην ενεργοποίηση. Κανονικά σε άλλες περιπτώσεις αυτή η διαδικασία διαρκεί 3-4 μήνες, σε υποθέσεις της FIFA από 6-8 μήνες. Έχουν γίνει προσεγγίσεις, ζητούμε να υπάρξει μία ισότιμη μεταχείριση».

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, απάντησε:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν μας έχει δώσει ούτε ένα ευρώ απ' όταν ξεκίνησε η διαδικασία, από τα τέλη Ιουλίου. Δεν μπορώ να ακούω άλλο ψέματα. Έκαναν δύο προτάσεις, η μία έλεγε να δώσουν 200 χιλ. ευρώ και να χαρίσουμε τα υπόλοιπα και η άλλη να δώσουν 50 χιλ. ευρώ κι όλα τα υπόλοιπα σε δόσεις. Όλες οι άλλες προτάσεις ήταν σε καφενειακό επίπεδο».

Όσων αφορά την αφαίρεση βαθμών, αν η απόφαση για αν βγει πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εξοφλήσει τον παίκτη εντός τριών ημερών από το κυριακάτικο ντέρμπι.

Αν ωστόσο εκδοθεί αργότερα, τότε θα έχουν προθεσμία ενός τριημέρου μετά τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στις 15/4.

Διαβάστε ακόμη...