Γκαρθία: «Να δείξουμε θάρρος στην Τούμπα»

O προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στη Nova για την καθοριστική κυριακάτικη (25/2, 19:30) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Γκαρθία: «Να δείξουμε θάρρος στην Τούμπα»

Με θάρρος πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Οσκαρ Γκαρθία ώστε να διεκδικήσει τη νίκη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

O προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στη Nova αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του αγώνα για την ομάδα του από τη στιγμή που αγωνίζεται στην έδρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Οσκαρ Γκαρθία για:

- την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του: «Η δουλειά του προπονητή είναι να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και να επιλέγει τους καλύτερους για κάθε παιχνίδι».

- το αν είναι τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ολα τα ματς είναι τελικοί. Παίζουμε απέναντι στον πρώτο, έχει κάνει ένα σερί νικηφόρων αγώνων, έχει δεχθεί ελάχιστα γκολ και είναι ένα σημαντικό ματς. Για να πάρουμε αποτέλεσμα πρέπει να τα δώσουμε όλα».

- την αγωνιστική βελτίωση που έχει ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, έχει σερί δέκα ματς αήττητος, έχει πετυχημένες μεταγραφές και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Ακόμη και στον αγώνα του πρώτου γύρου όπου το είδα στην τηλεόραση, ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή δουλειά και είχε χάσει ευκαιρίες για να σκοράρει».

- τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα: «Πρέπει να πάμε με θάρρος. Γνωρίζουμε ότι η Τούμπα είναι μια πολύ δυνατή έδρα, αλλά εκεί πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Να πάμε με θάρρος στην Τούμπα».

- το ότι ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη άμυνα στο Πρωτάθλημα: «Δεν είναι μόνο οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ. Ολη η άμυνα παίζει καλά, βοηθά στην άμυνα και για αυτό προφανώς και έχει αυτή την επιτυχία».

- την κατάσταση στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά επαναλαμβάνω ότι είμαστε αποφασισμένοι να πάμε με θάρρος στην Τούμπα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Διαβάστε ακόμη...