Ασκήσεις... ηρεμίας στου Ρέντη ενόψει Τούμπας

Η Τούμπα αναμένεται κατάμεστη και η ατμόσφαιρα στο ματς με τον ολυμπιακό καυτή, με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» και τον Όσκαρ Γκαρσία να προετοιμάζουν τους παίκτες για όλα όσα θα συναντήσουν, συνιστώντας τους... ψυχραιμία.
Πηγή: sdna.gr
Ασκήσεις... ηρεμίας στου Ρέντη ενόψει Τούμπας

Φροντιστήριο» για όλα όσα πιθανώς θα συναντήσουν στην Τούμπα και το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάνουν οι άνθρωποι του ολυμπιακού στους παίκτες της ομάδας τις τελευταίες μέρες. Κατά την προπόνηση της Πέμπτης, στο... παιχνίδι μπήκε και ο Όσκαρ Γκαρσία ο οποίος ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να έχουν σαν πρώτο τους στόχο το πώς θα διατηρήσουν την αυτοκυριαρχία τους και την προσήλωσή τους στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, ασχέτως του τι μπορεί να ακούσουν ή να δουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ισπανός τεχνικός τους επεσήμανε συγκεκριμένα δε να μην απαντήσουν επ' ουδενί σε καμία πρόκληση, είτε αυτή μπορεί να προκύψει από την εξέδρα, είτε από τους αντιπάλους τους. Αυτό το τελευταίο μάλιστα απευθύνθηκε πιο... στοχευμένα σε παίκτες που είναι ελαφρώς πιο επιρρεπείς στο να «τσιμπήσουν», όπως ο Ρομαό και ο Οτζίτζα, κάτι που πιθανότατα να δείχνει ότι θα πάρουν και θέση βασικού.

Από κει και πέρα, σταθερά στου Ρέντη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες από πλευράς διοίκησης και ο Γιάννης Βρέντζος ο οποίος είχε επίσης μια σύντομη κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές, τονίζοντάς τους πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα. Να μην έχουν δηλαδή στο μυαλό τους τίποτα άλλο από το αγωνιστικό κομμάτι ενώ τους ζήτησε να τα δώσουν όλα ώστε οι πρωταθλητές να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν ως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...