«Νίκη μέσα στην Τούμπα»

Tη νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ ζήτησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, που κάλεσε σε διάλογο τους Περέιρα, Κουκουλάκη και Τριτσώνη.
Πηγή: novasports.gr
«Νίκη μέσα στην Τούμπα»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός ανήκει στη μεγάλη ελίτ του ποδοσφαίρου. Συνήλθε σήμερα ο Ολυμπιακός έπειτα από μερικά ατυχή αποτελέσματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το παν όμως είναι να συμβαίνουν για όλους το ίδιο. Τότε συμφωνώ με όλα. Ο Ολυμπιακός έχει 5 εκατομμύρια φιλάθλους που κρίνουν τους πάντες. Κανένας δεν θα ξεχάσει τα βασανιστήρια που υπέστη η ομάδα φέτος. Σήμερα παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Με το ζόρι βάλαμε ένα γκολ και υπάρχουν άλλοι παράγοντες που το σκορ έμεινε στο 1-0.

Αν ο κύριος Περέιρα είναι όντως αυτός που διευθύνει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μαζί με τους Κουκουλάκη και Τριτσώνη, οι καθαροί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Θα κάνουμε μια συνέντευξη Τύπου και θα πούμε που πάσχει η ελληνική διαιτησία. Θα προσκομίσει ο καθένας τι στοιχεία έχει. Όπως και τον πρόεδρο της ΕΠΟ που ηγείται όλων αυτών των ανθρώπων. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, φοβούνται μόνοι αυτοί που έχουν κάνει διάφορα. Να πούμε ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα γύρω από τη φετινή διαιτησία. Ο κύριος Περέιρα αποφεύγει να μιλήσουμε μετά την τελευταία μας συνομιλία.

Στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία, δεν θα την καταλύσει κανείς, ο αθλητισμός προϋπήρχε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λέμε την αλήθεια, είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Μόνο δύο ομάδες υπάρχουν για αυτούς τους κυρίους, ας ψάξουν να τις βρουν. Αν γίνουν τα παιχνίδια όπως πρέπει, ακόμα και τώρα μπορούμε να το πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα που αντέχει στο κυνηγητό. Σου αφαιρούν βαθμούς χωρίς να έχει κάνει τίποτα και άλλοι που μαχαιρώνονται στο Βόλο και αθωώνονται, σπάνε τα Γιάννενα... Να απαγορεύει ο κύριος Βασιλειάδης και να πηγαίνουν όλο και περισσότεροι φίλαθλοι και κανείς να μην τιμωρείται. Δεν υπάρχει στοιχείο που να αποδεικνύει την τιμωρία των 3 αγωνιστικών. Για όλα φταίει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα!

Οι φίλαθλοί μας αφρίζουν. Δεν υπάρχει μέχρι τώρα το παραμικρό επεισόδιο. Δεν καταφέρομαι κανενός, τους προσκαλώ για να μας ακούσει όλη η Ελλάδα. Να συζητήσουμε γιατί ξέρω τα πάντα για αυτές τις υποθέσεις. Έχουμε πάρει 44 πρωταθλήματα, 38 οι άλλοι. Να τα κάνουμε τι δηλαδή, να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ την Άρη; Ή να φοβηθούμε την ΑΕΚ;

Θα γίνει εκπομπή, θα τους προσκαλέσουμε, θα συζητήσουμε, αλλά επί της ουσίας. Όχι υπεκφυγές δικηγορίστικες.

Το συντομότερο δυνατόν. Τους απευθύνω πρόσκληση, εντός δύο ημερών να απαντήσουν στον Ολυμπιακό και ας είναι όποιο θέλουν. Δύο ομάδες δεν θα κάνουν ότι θέλουν την Ελλάδα.

Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να κερδίσουμε, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν θα ανεχθώ αυτά που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι υπεύθυνη και η αστυνομία, την πρώτη φορά μας έσπασαν το παρμπρίζ του πούλμαν και πέρυσι που πέταξαν κάτι και έσπασαν την οροφή του πούλμαν. Δεν γίνεται έτσι παιχνίδι. Αφήστε που μπαίνουν μέσα στο γήπεδο.

Όπως έρχονται εδώ και μου δίνουν συγχαρητήρια πως είναι το «Καραϊσκάκης» μοναστήρι, έτσι να γίνει και στην Τούμπα.

Είδα την ΑΕΚ όταν έπαιξε με την Ντιναμό, χάρηκα τον διαιτητή, είδατε κανέναν να κουνηθεί; Προσοχή και έφευγαν. Αυτοί είναι διαιτητές.

Ο ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση να είναι μοναστήρι το γήπεδο, πως δεν μπορούν να ελέγξουν τον κόσμο; Εμείς πως τον ελέγχουμε; Οι άλλοι χαμός έγινε στο Αγρίνιο και γράφονται άλλα ντ' άλλα.

Δίνω το σύνθημα: Νίκη μέσα στην Τούμπα».

Διαβάστε ακόμη...