Aποχωρεί απ΄ τη Λαμία ο Παπαϊωάννου (vid)

Από thessports.gr: Πικραμένος από την στάση των φιλάθλων και έτοιμος να αποσυρθεί από την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία στο τέλος της σεζόν εμφανίστηκε μέσα από το Star Κεντρικής Ελλάδας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου.
Πηγή: thessports.gr
Aποχωρεί απ΄ τη Λαμία ο Παπαϊωάννου (vid)

Το τι γράφει κάθε πικραμένος στο facebook δεν με ενδιαφέρει, ούτε βγήκα να παρακαλέσω κανέναν να έρθει στο γήπεδο, τόνισε ο κύριος Παπαϊωάννου, απαντώντας σε αναρτήσεις που τον κατηγορούν για την απόφασή του να μην εκδόσει εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας έξω από το γήπεδο και τους Λαμιώτες που δεν έχουν διαρκείας.

Πρώτο μέλημα μου είναι να προστατεύσω την πόλη, την ομάδα και τις περιουσίες των ανθρώπων, δήλωσε και πρόσθεσε, επειδή έχω πικραθεί πολύ να τελειώσει αυτό το ματς να τελειώσει η σεζόν και όποιος είναι καλύτερος από μένα να έρθει να πάρει τα κλειδιά της ομάδας.

Ως εδώ και μη παρέκει, είπε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία και πρόσθεσε πως λόγω και προσωπικών προβλημάτων το μεγαλύτερο ενδεχόμενο είναι να αποσυρθεί.

Αφήσαμε τις οικογένειές μας, αφήσαμε τις δουλειές μας, χαλάσαμε την υγεία μας για αυτή την ομάδα θα μας κατηγορήσουν κιόλας; αναρωτήθηκε

Δεν καταλαβαίνω κανέναν και δεν βλέπω κανέναν πέρα από την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τη δουλειά μου, κατέληξε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ακούστε όσα είπε στον παρακάτω σύνδεσμο:

{dailymotion}x6evejt{/dailymotion}

Διαβάστε ακόμη...