Απέφυγε την τιμωρία ο Παπαδόπουλος για το επεισόδιο στην Λεωφόρο

Από sdna.gr: Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Νίκος Παπαδόπουλος, απέφυγε την τιμωρία για το επεισόδιο που είχε με υποστηρικτές του Παναθηναϊκού μετά την αναμέτρηση Κυπέλλου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας (1-0) τον Ιανουάριο.
Πηγή: sdna.gr
Απέφυγε την τιμωρία ο Παπαδόπουλος για το επεισόδιο στην Λεωφόρο

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης της κατηγορίας για πειθαρχική παράβαση που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2018 κατά τα ειδικότερα εκτιθέμενα στην από 18.1.2018 πειθαρχική δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καθώς το εγκαλούμενο σωματείο στις 1.2.2018, ήτοι προ της συζητήσεως της υπόθεσης, προέβη στην πλήρη εξόφληση των χρηματικών ποινών που του είχαν επιβληθεί από την παρούσα Επιτροπή.

Επιβάλλει στην ομάδα που συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων της ΕΠΣ Λακωνίας ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα της για όσο χρόνο δεν εξοφλείται χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ.

Αναφορικά με την δίωξη κατά του σωματείου με την επωνυμία «ΑΣ Φίίππος Αλεξάνδρειας, καθώς και των Νικηφόρου Μπελαγιάννη και Nkem-Stanley Obidigwe, για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα οι οποίες φέρονται ότι τελέσθηκαν στις 17 Ιανουαρίου 2018, επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο, Νικηφόρο Μπελαγιάννη α) χρηματική ποινή ύψους χιλίων ευρώ (1.000 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το πρώτο εγκαλούμενο, και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών. Επιβάλλει στον τρίτο εγκαλούμενο, Nkem-Stanley Obidigwe α) χρηματική ποινή ύψους χιλίων ευρώ (1.000 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το πρώτο εγκαλούμενο, και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών.

Στην υπόθεση κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας και του προπονητή αυτού, Θωμά Αμπρικίδη, για αδικήματα που του Πειθαρχικού Κώδικα τα οποία φέρεται ότι τελέσθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ των σωματείων Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας και Λαγκαδά ΑΠΕ στο πλαίσιο της δέκατης ένατης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας, επιβάλλει στο δεύτερο εγκαλούμενο α) χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ (834€), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον και το πρώτο εγκαλούμενο και β0 ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα.

Απαλλάσσει τον τερματοφύλακα της Λαμίας Νίκο Παπαδόπουλο από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα στην από 6-2-2018 πειθαρχική δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Πειθαρχικών Αδικημάτων.

Αποφασίζει τον επανορισμό του αγώνα Γ΄ Εθνικής Διαγόρας-Πέλοψ Κιάτου, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 4-2-2018, αλλά δεν διεξήχθη.

Επιβάλλει στο σωματείο Καβάλα 86 τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια με τέρματα 0-3 του αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 14.1.2018 στο γήπεδο «Δημ. Ελευθερούπολης» μεταξύ των ομάδων Καβάλα 86 και Αετοί Θεσ., β) χρηματική ποινή ύψους χιλίων ευρώ (1.000€).

Επιβάλλει στο σωματείο Νάουσα Φ.Α.Σ. χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων τριάντα τεσσάρων (334) ευρώ (αγώνας Νάουσα Φ.Α.Σ.-Αλμωπός Αριδαίας).

Επιβάλλει στον Γεώργιο Κουβαρά, προπονητή του σωματείου ΑΟ Σελλάνων α) χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας ενός (1) μήνα (αγώνας Αχιλλέας Φαρσάλων-ΑΟ Σελλάνων).

Διαβάστε ακόμη...