Όργια από τον Κομίνη, είδαν στον Ολυμπιακό...

Από sdna.gr: Μπορεί όλος ο φίλαθλος κόσμος να είδε καθαρή νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, αλλά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο λένε για όργια από τον διαιτητή Κομίνη...
Πηγή: sdna.gr
Όργια από τον Κομίνη, είδαν στον Ολυμπιακό...

Η ΑΕΚ προκρίθηκε δικαιότατα επί του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη της με 2-1 στο ΟΑΚΑ, αλλά στο λιμάνι έβλεπαν... φαντάσματα στο ημίχρονο!

Στον Ολυμπιακό είχαν παράπονα για τη διαιτησία του Κομίνη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και έλεγαν για... όργια του ρέφερι!

Μόνο ο Κομίνης δεν έφταιγε στους Πειραιώτες για αυτό που παρουσίαζαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι ερυθρόλευκοι στέκονται σε δύο φάσεις για να χαρακτηρίσουν ως «σφάξιμο» τις αποφάσεις τον διαιτητή του συνδέσμου Θεσπρωτίας.

Και οι δύο αφορούν τον Ογκνιεν Βράνιες. Η πρώτη ήταν στο 20' όταν ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ τράβηξε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και θεωρούν πως ο ρέφερι του χάρισε την κίτρινη κάρτα, ενώ η δεύτερη φάση έγινε πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Βράνιες και Μάριν είχαν μια αψιμαχία.

Οι ερυθρόλευκοι χαρακτηρίζουν προκλητική τη διαιτησία του Κομίνη αλλά δεν αναφέρονται στο φτύσιμο του Μιραλάς προς τον Μπάρκα που διέλαθε της προσοχής του διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ακόμη μια πενηνταρίσια διαιτησία αυτή του Κομίνη, ο οποίος προσπάθησε να μοιράσει το καρπούζι στη μέση και έβγαλε το παιχνίδι χωρίς να τραβήξει την προσοχή πάνω του, φαίνεται πως δεν άρεσε στο λιμάνι.

Διαβάστε ακόμη...