Έξωση από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, "χαμός" για την αδειοδότηση

Τραγική είναι η κατάσταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την απόφαση Αλαφούζου για την απόλυση του γενικού διευθυντή, Αγησίλαου Τουμαζάτου. Αλαλούμ με έξωση από τα γραφεία, αδειοδότηση και προσφυγές.
Πηγή: sport24.gr
Έξωση από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, "χαμός" για την αδειοδότηση

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι... εναπομείναντες (απλήρωτοι) εργαζόμενοι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να απολύσει τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο, εν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης για την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν και τρομερών εκκρεμοτήτων σε όλα τα επίπεδα.

Ουσιαστικά από την ΠΑΕ απολύθηκε ο "κεντρικός υπολογιστής" στην καθημερινή λειτουργία της εδώ και ένα χρόνο, τη στιγμή που είναι όλα στον αέρα! Και το χειρότερο; Ο Τουμαζάτος απολύθηκε χωρίς να έχει βρεθεί ακόμη ο αντικαταστάτης του! Αν ευσταθούν οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο πρώην "πρωθυπουργός" της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, αναζητεί στελέχη για τον Παναθηναϊκό, εντός των επόμενων 10 ημερών θα μάθουμε και το στέλεχος που θα κληθεί να αναλάβει το βαρύτατο φόρτο εργασίας του Τουμαζάτου...

Ο πρώην - πλέον - γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ήταν ο "συνδετικός κρίκος" μεταξύ της πλευράς Αλαφούζου και της πλευράς Ντίνου Διαμαντόπουλου - Μαρίνου Ουζουνίδη, σε πολλές περιπτώσεις είχε παίξει το ρόλο του διαμεσολαβητή - "αερόσακου" και ίσως ο μοναδικός που ήξερε σχεδόν τα πάντα περί των οικονομικών (υποχρεώσεις, εφορία, επιστολές και συναντήσεις με πιστωτές). Τώρα;

Τώρα...

α) ο Παναθηναϊκός "τρέχει" για την αδειοδότηση ενόψει της επόμενης σεζόν, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης που θα "τρέχει" μέχρι τις 20 - 25 Φεβρουαρίου.

β) Αύριο (Τρίτη, 6/2) εκδικάζονται οι υποθέσεις των Τελάντερ - Ταυλαρίδη και μεθαύριο των Τοτσέ - Λέτο - Εσιέν.

γ) Περιμένουν στην... ουρά για λεφτά δικηγόροι - μάνατζερς παικτών και προμηθευτές.

δ) Τα στελέχη της ΠΑΕ ακόμη δεν έχουν βρει γραφεία για τη μετεγκατάστασή τους, καθώς εντός της επόμενης εβδομάδας πρέπει να μετακομίσουν άπαντες λόγω έξωσης που έχει κοινοποιηθεί από τον εκμισθωτή!

ε) Εκκρεμεί στην UEFA η υπόθεση της προσφυγής της Κιέβο Βερόνα για οφειλή ύψους 350.000 ευρώ από τον δανεισμό του Εμποκού.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις σχετικά με την εδραίωση ή τη λύση της συνεργασίας του τεχνικού διευθυντή, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, πώς αυτές ενδέχεται να επηρεάσουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αν και πότε θα πληρωθούν οι παίκτες το υπόλοιπο 60% της δόσης Οκτωβρίου (έχουν όλοι δικαίωμα προσφυγής αφού δεν πληρώθηκαν τη δόση Δεκεμβρίου) και πολλά ακόμα...

Η εβδομάδα είναι "φωτιά" για τον Παναθηναϊκό, αμέσως μετά τα 110α γενέθλιά του!

Διαβάστε ακόμη...