"Μετά από καιρό ξανά στο γήπεδο" (pic)

Από paok24.com: Ο Αλβανός άσος του ΠΑΟΚ που είναι δανεικός στον Παναθηναϊκό μίλησε στην κάμερα της NOVA για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Πηγή: paok24.com
"Μετά από καιρό ξανά στο γήπεδο" (pic)

Μετά από πολύ καιρό ο Εργκούς Κάτσε παίζει και πάλι, μιας και μαζί με τον Γιάννη Μύστακίδη πήγαν δανεικοί έως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα ο Αλβανός άσος ξεκίνησε και βασικός από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης του ΠΑΟΚ που είναι δανεικός στον Παναθηναϊκό, τόνισε στην κάμερα της NOVA:

"Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να παίξω, σχεδόν 2-2,5 μήνες, το τελευταίο μου ματς ήταν με την Εθνική. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι καλύτερος και θα αποκτήσω καλύτερη φυσική κατάσταση. Και ο ΠΑΟΚ και εγώ θέλαμε να έρθω στον Παναθηναϊκό, ξέρω ότι είναι σε μια δύσκολη κατάσταση κι εμένα μου αρέσει να πηγαίνω σε ομάδες που είναι σε δύσκολες καταστάσεις κι έτσι αποφάσισα να πάω στον Παναθηναϊκό. Είναι μια μεγάλη ομάδα κι αυτό το ξέρουμε όλοι".

Τέλος μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ανέβασε και μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram και θέλησε να ευχαριστήσει τον Παναθηναϊκό για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ που έχει ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

 

Διαβάστε ακόμη...