Κίνδυνος στον Παναθηναϊκό!

Ημέρα κρίσης η σημερινή για τον Παναθηναϊκό καθώς εκδικάζονται πέντε προσφυγές πρώην παικτών του «τριφυλλιού» με ορατό τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών.
Πηγή: inpaok.com
Κίνδυνος στον Παναθηναϊκό!

Ποια τα δεδομένα και οι κίνδυνοι κάθε υπόθεσης.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό γίνονται προσπάθειες για να προχωρήσουν οι πωλήσεις ορισμένων παικτών και να μπει στα ταμεία της ΠΑΕ ρευστό, υπάρχει ένα ακόμα ανοιχτό μέτωπο που δεν είναι άλλο από αυτό των προσφυγών. Η Τετάρτη είναι μία ιδιαίτερα κρίσιμη ημέρα αναφορικά με την εξέλιξη όχι μίας, αλλά πέντε υποθέσεων. Ο λόγος για τις προσφυγές των Ράσμους Τελάντερ, Στάθη Ταυλαρίδη, Σεμπάστιαν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μίκαελ Εσιέν.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού θα επιδιώξει σε όλες τις υποθέσεις να δοθεί αναβολή προκειμένου να κερδίσει χρόνο και μέσω των πωλήσεων που αναμένει να ολοκληρωθούν να μπορέσει να αποπληρώσει στη συνέχεια μέρος των οφειλόμενων. Οι πράσινοι αναμένεται να στηριχθούν στο γεγονός πως η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και έτσι αναμένεται άμεσα να «κλείσουν» κάποιες συμφωνίες.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως είναι πολύ πιθανό στο δικαστήριο σήμερα, πέραν του δικηγόρου της ΠΑΕ, Άλκη Παπαντωνίου, να δώσουν το παρόν και οι Αγησίλαος Τουμαζάτος και Βασίλης Κωνσταντίνου. Σε περίπτωση που οι υποθέσεις εκδικαστούν κανονικά ελλοχεύει ο κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών και φυσικά αφαίρεσης βαθμών από το τριφύλλι. Να θυμίσουμε, βεβαίως, πως σε περίπτωση τριών αφαιρέσεων βαθμών ακολουθεί υποβιβασμός.

Διαβάστε ακόμη...