«Ντου» οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από το σπίτι του Αλαφούζου!

Από sdna.gr: Περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής έξω από το σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ.
Πηγή: sdna.gr
«Ντου» οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από το σπίτι του Αλαφούζου!

Αρχίζει και παίρνει διαστάσεις η διαμαρτυρία των φίλων του Τριφυλλιού κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μία μηχανοκίνητη πορεία με περίπου 100 οπαδούς των "πρασίνων" βρέθηκαν λίγο πριν τις 12 το βράδυ έξω από το σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου στα βόρεια προάστια.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, προφανώς μετά τα τελευταία γεγονότα που έχουν συμβεί στην ομάδα κι ότι ο σύλλογος... ξεπουλάει ότι έχει μείνει στο ρόστερ του, έχοντας αφεθεί στην τύχη του από τον μεγαλομέτοχό του, ο οποίος έχει "παρκάρει" τις μετοχές.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η κατάσταση δεν ξέφυγε, με τους οπαδούς του Τριφυλλιού να μένουν μόνο στα συνθήματα, ωστόσο φαίνεται ότι πλέον αρχίζουν να... εντείνουν τις κινήσεις τους κατά του "Mr ΣΚΑΪ", αφού για πρώτη φορά αποφάσισαν να βρεθούν έξω από την οικεία του.

Διαβάστε ακόμη...