Οι σκέψεις του Παράσχου

Από paok24.com: Ο Απόλλων Σμύρνης έχει στραμμένη την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Παράσχο να ρίχνει το βάρος στην αντιμετώπιση του "Δικεφάλου".
Πηγή: paok24.com
Οι σκέψεις του Παράσχου

Ενδεικτικό της προετοιμασίας του Απόλλωνα, είναι ότι για πρώτη φορά ο Έλληνας τεχνικός έδειξε βίντεο του ΠΑΟΚ στους παίκτες του, σε μία προσπάθεια να δουλευτούν συγκεκριμένα σημεία και να περιορίσει τα ατού του "Δικεφάλου".

Όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει στην Τούμπα, ο τεχνικός του Απόλλωνα προσανατολίζεται είτε σε ένα 3-4-3, κάτι που δοκίμασε τις τελευταίες ημέρες, είτε σε ένα 5-4-1, με τον Χουάντερσον να ξεκινάει στο τέρμα.

Στην άμυνα προβάδισμα έχουν να ξεκινήσουν οι Μπαρτολίνι και Κοντοές, με τον Ζησόπουλο να αποτελεί ερωτηματικό, ενώ στα δεξιά θα είναι ο Στάθης και στα αριστερά ο Κούρος.

Στο κέντρο, ο Τσουκαλάς θα πάρει όπως όλα δείχνουν φανέλα βασικού με παρτενέρ έναν εκ των Χουάρες ή Κονέ, με τον πρώτο να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ από εκεί και πέρα, ο Αλμπάνης θα είναι στα δεξιά, ο Ναδάλες στα αριστερά και στην κορυφή ο Καστιγιέχος.

Διαβάστε ακόμη...