“Καρφιά” Μελισσανίδη κατά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

Απο thessports.gr : Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε σε εστιατόριο της Γλυφάδας το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.
Πηγή: thessports.gr
“Καρφιά” Μελισσανίδη κατά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο ισχυρός άντρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, προέβη στις παρακάτω δηλώσεις, με τις οποίες άφησε υπονοούμενα για τη λειτουργία του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Είπε αναλυτικά:

«Ήρθαμε για πρώτη φορά εκτός των Σπατών και των γραφείων μας σε αυτό το καταπληκτικό μαγαζί το Mutfak στη Γλυφάδα γιατί το έχει ένας φανατικός ΑΕΚτζής με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρόνια με υγεία σε σας και στις οικογένειές σας. Να έχουμε καλή συνέχεια στον δεύτερο γύρο και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας καταφέρνοντας να τους φέρουμε το πρωτάθλημα! Και να σας πω ένα πράγμα! Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάτι πολύ καλά. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με λεφτά, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους. Οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια. Και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια. Αυτό το ζω, το εισπράττω. Θέλω λοιπόν να συνεχίσετε έτσι, έτσι όπως είμαστε: οικογένεια! Και θέλω να ευχαριστήσω τον κοουτς γιατί αυτό είναι καθαρά δικό του δημιούργημα. Να σας πω για ακόμα μια φορά καλή χρόνια, πάνω απ’ όλα υγεία και θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Διαβάστε ακόμη...