Λεμονής τέλος, έρχεται ο Γκαρσία!

Από sdna.gr:Την αναμενόμενη λύση της συνεργασίας του με τον Τάκη Λεμονή ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός. Προτάθηκε νέο πόστο στον 57χρονο τεχνικό! Ανακοινώνεται την Παρασκευή ο Όσκαρ Γκαρσία!
Πηγή: sdna.gr
Λεμονής τέλος, έρχεται ο Γκαρσία!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί και επίσημα πλέον από το βράδυ της Πέμπτης ο Τάκης Λεμονής. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ευχαρίστησε τον έμπειρο τεχνικό για τις υπηρεσίας του ενώ παράλληλα στην ανακοίνωσή της αναφέρεται ότι έχει ήδη προταθεί νέο πόστο στον 57χρονο τεχνικό! Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή.

Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο».

Όσον αφορά στο κυριακάτικο ματς της 16ης αγωνιστικής, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στη Λάρισα λογικά με υπηρεσιακό τεχνικό τον Χρήστο Κόντη, ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκεται εκεί και ο νέος προπονητής της ομάδας, Όσκαρ Γκαρσία.

Όσον αφορά το ματς στη Λάρισα, οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη, ενώ την Παρασκευή αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Έρχεται ο Γκαρσία, οι ανακοινώσεις και οι μεταγραφές

Αφού πρώτα... φύγει από τη μέση το πρώτο ματς του 2018, ο Ολυμπιακός θα μπει στην τελική ευθεία και για τον σχεδιασμό της επόμενη μέρας, με νέο προπονητή του πλέον τον Καταλανό, Όσκαρ Γκαρσία.

Η τελευταία... επίσημη ενημέρωση για τον 44χρονο αναφέρει ότι ακόμη η υπόθεση δεν έχει τελειώσει οριστικά, ωστόσο οι πληροφορίες από την Ισπανία τονίζουν ότι δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη στον δρόμο για το αεροδρόμιο. Σε κάθε περίπτωση, στην παρούσα φάση όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το deal και πως μέσα στις προσεχείς ώρες, το αργότερο εντός της Παρασκευής, θα κλείσει οριστικά το θέμα και ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Σεντ Ετιέν θα έρθει στο Λιμάνι για να σηκώσει μανίκια.

Μάλιστα, από το Λιμάνι τονίζεται εδώ και μέρες ότι ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι ο νέος προπονητής, αυτός θα στηριχθεί από τη διοίκηση με μεταγραφές ουσίας οι οποίες θα ανεβάσουν άμεσα την ποιότητα του «ερυθρόλευκου» ρόστερ. Οπότε, από Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει έντονη κινητικότητα και σε αυτό το κομμάτι του χειμερινού σχεδιασμού.

Διαβάστε ακόμη...