Πρόταση για Μολέδο από Τουρκία!

Από gazzetta.gr: Επίσημη πρόταση ύψους 500.000 ευρώ για τον Ροντρίγκο Μολέδο κατέθεσε ομάδα από την Τουρκία στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα ανάψει το... πράσινο φως για την παραχώρησή του.
Πηγή: gazzetta.gr
Πρόταση για Μολέδο από Τουρκία!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Παναθηναϊκός... αύριο το πρωί θα ανανέωνε το συμβόλαιο του Ροντρίγκο Μολέδο, προσφέροντας το ποσό που ζητά ο Βραζιλιάνος κεντρικός και κρίνεται απόλυτα λογικό για την αξία του και τα δεδομένα της εποχής. Αυτός ο Παναθηναϊκός, όμως, μετά το τράβηγμα της πρίζας από τον Γιάννη Αλαφούζο είναι αναγκασμένος να φυτοζωεί και να ψάχνει χρήματα για να μπορέσει να επιβιώσει και να βγάλει την χρονιά. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου τελειώνει το καλοκαίρι, το «τριφύλλι» δεν είναι σε θέση να του προσφέρει όσα ζητάει(600.000) και μοιραία ο έμπειρος στόπερ μετρά μέρες στους «πράσινους», όντας στην βιτρίνα για πώληση.

Εκτός από την Ιντερνασιονάλ που δεδομένα έχει ψηλά τον Μολέδο στην μεταγραφική της λίστα, ομάδες από την Τουρκία εξέταζαν την περίπτωση του και τις τελευταίες ώρες «έσκασε» πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ από ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση κυμαίνεται στις 500-600.000 ευρώ, ένα ποσό που ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η διοίκηση του κλαμπ θα συμφωνήσει στην συγκεκριμένη πρόταση. Το θέμα είναι κατά πόσο ο τούρκικος σύλλογος μπορεί να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Μολέδο και να του προσφέρει τα χρήματα που αξιώνει. Όλα αυτά, την ώρα που οι Βραζιλιάνοι μεταδίδουν πως ο παίκτης συμφώνησε για τον επαναπατρισμό του στην Ιντερνασιονάλ.

 

 

Διαβάστε ακόμη...