«Είναι ντέρμπι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (16/12, 16:30) στη Θεσσαλονίκη, εξηγώντας τους λόγους που η Ένωση θέλει να φύγει με το «διπλό», ενώ τόνισε πως η αναμέτρηση είναι ντέρμπι ανεξαρτήτου σημασίας.
Πηγή: sdna.gr
«Είναι ντέρμπι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

O προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε ενόψει του αγώνα στο «PAOK Sports Arena»: «Τα ματς μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι ανεξαρτήτου σημασίας αν κάποια ομάδα είναι καλύτερη από την άλλη. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ όσο εξελίσσεται το Πρωτάθλημα βελτιώνεται συνεχώς ως ομάδα.

Είναι μία ομάδα που χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες της. Το παιχνίδι του Μαργαρίτη και των παιδιών που είναι στην περιφέρεια είναι θα έλεγα το πιο επικίνδυνο κομμάτι. Παίκτες όπως ο Μαργαρίτης, ο Γκος, ο Ζάρας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με φυσιογνωμία, ο κόουτς Παπαθεοδώρου κάνει πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι θα είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος.

Εμείς στο σημείο που βρισκόμαστε θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, λόγω κάποιων χαμένων αγώνων, ωστόσο το συγκεκριμένο ματς δεν παύει να είναι δύσκολο και κρίσιμο».

Διαβάστε ακόμη...