Στον Απόλλωνα ο Παράσχος

Από sdna.gr: Νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης είναι από την Τρίτη ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».
Πηγή: sdna.gr
Στον Απόλλωνα ο Παράσχος

Aμεσες ήταν οι κινήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης για την αντικατάσταση του Ζόραν Βούλιτς στον πάγκο του. Η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήρθε αμέσως σε επαφή με τον Γιώργο Παράσχο ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο του Πλατανιά, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα κι έτσι πλέον ο «γάμος» είναι επίσημος. Η επίσημη ανακοίνωση της αθηναϊκής ΠΑΕ ήρθε το απόγευμα της Τρίτης, ενώ λίγο νωρίτερα ο 65χρονος τεχνικός είχε βρεθεί και στην προπόνηση της ομάδας, μαζί με τον Γιώργο Κασναφέρη, για να «συστηθεί» και να χαιρετήσει τους παίκτες του.

Ο Παράσχος δήλωσε ενήμερος για την κατάσταση της νέας του ομάδας, λέγοντας πως έχει δει αρκετά φετινά παιχνίδια της, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Super League. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην προπόνηση της Τρίτης το «παρών» έδωσε και ο Ζόραν Βούλιτς, ο οποίος αντίστοιχα αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους παλιούς συνεργάτες του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι νέος προπονητής στην ομάδα αναλαμβάνει ο Γιώργος Παράσχος. Γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1952 στη Θεσσαλονίκη, ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Καστοριά με την οποία κατάκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ενώ αγωνίστηκε τέσσερις φορές με την Εθνική ομάδα.

Εργάστηκε ως προπονητής για πρώτη φορά το 1994 στον ΑΟ Τρικάλων και μέχρι σήμερα έχει βρεθεί στους πάγκους διαφόρων ελληνικών συλλόγων, μεταξύ αυτών σε ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, ΟΦΗ, Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ατρόμητο, τον οποίο οδήγησε στην έξοδο στην Ευρώπη. Το 1998 μετέβη στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Άμεσος συνεργάτης του στον Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι ο Μάρκος Δήμος».

Διαβάστε ακόμη...