«Να πληρώσει τους παίκτες ο Παναθηναϊκός, η υπομονή εξαντλήθηκε»

Από metrosport.gr: Ο Πάρης Ατλαμάζογλου μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5, για τις προσφυγές των παικτών κατά του Παναθηναϊκού.
Πηγή: metrosport.gr
«Να πληρώσει τους παίκτες ο Παναθηναϊκός, η υπομονή εξαντλήθηκε»

Ο γνωστός νομικός, Πάρης Ατλαμάζογλου, ο οποίος εκπροσωπεί τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στους «πράσινους» με τις οικονομικές δυσκολίες και τις προσφυγές των παικτών κατά της ομάδας, όπως επίσης αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Σωκράτη Φυτανίδη.

Για τους παίκτες που εκπροσωπεί και έχουν κάνει προσφυγή στον Παναθηναϊκό: «Εκδικάζεται η προσφυγή του Χρήστου Μπούρμπου, του νυν ποδοσφαιριστή του Άρη κατά του Παναθηναϊκού, μαζί με την προσφυγή του Μλάντεν Πέτριτς, η οποία κατατέθηκε και αυτή πρόσφατα. Είναι σε εκκρεμότητα η αίτηση του Στάθη Ταυλαρίδη, η οποία δεν έχει κατατεθεί ακόμη. Εκπροσωπώ και τον Ναθαναήλ Λεμονάκη, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Γιενς Βέμερ, του Γερμανού ποδοσφαιριστή που έπαιζε στον Παναθηναϊκό».

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Είναι γνωστά τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε επικοινωνία με την ομάδα και γίνεται μια προσπάθεια να βρεθεί λύση. Τα πράγματα όμως δεν είναι εύκολα. Ο Στάθης Ταυλαρίδης έχει εισπράξει ένα ποσό χρημάτων. Ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος έδειξε μεγάλη κατανόηση και υπομονή όλα αυτά τα χρόνια, ο Παναθηναϊκός δεν του έχει δώσει ούτε δραχμή. Οποιαδήποτε περιθώρια υπομονής και καλής διάθεσης έχουν εξαντληθεί».

Για το πρακτικό μέρος της υπόθεσης την Δευτέρα: «Έχουν οριστεί να εκδικαστούν οι προσφυγές του Μπούρμπου κατά του Παναθηναϊκού για ένα ποσό από το συμβόλαιό του και ένα από την εφορία, μαζί με την προσφυγή του Μλάντεν Πέτριτς που αφορά χρήματα για την εφορία που έπρεπε να πληρώσει ο Παναθηναϊκός. Είναι αξιοσέβαστα ποσά και ειδικά για τον Πέτριτς είναι μεγάλο το ποσό. Δεν υπήρξε διακανονισμός και καμία επικοινωνία από την πλευρά του Παναθηναϊκού με τους δυο παίκτες. Η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα και ζητάει να βάλουμε πλάτη, αλλά τα περιθώρια εξαντλούνται και πρέπει να δούμε την πραγματικότητα όπως είναι σήμερα. Ο Παναθηναϊκός ήταν υποχρεωμένος να καταβάλλει τον φόρο εισοδήματος».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση στην υπόθεση αυτή: «Αυτό κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Παναθηναϊκό και χρειάζονται γενναίες κινήσεις για να βρεθεί λύση. Το στάδιο των καλών προθέσεων και υποσχέσεων έχει παρέλθει προ πολλού. Με τη κατάσταση που επικρατεί σήμερα, όλοι θέλουν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους. Κανείς δεν θέλει να κάνει κακό στον Παναθηναϊκό, αλλά ο καθένας πρέπει να προασπίσει τα συμφέροντά του. Ο Μπούρμπος έχει κάνει άπειρες διευκολύνσεις στον Παναθηναϊκό».

Για τον Σωκράτη Φυτανίδη: «Με τον Σωκράτη αναμένουμε την απόφαση την Πρωτοβάθμιας Επιτροπής, για το θέμα με τον Ατρόμητο. Υπάρχει καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης και δεν γνωρίζουμε τον λόγο. Ακολουθούμε το σωστό και νόμιμο δρόμο, προκειμένου να λάβουμε τις ετυμηγορίες. Δεν είναι αίτηση για καταβολή χρημάτων, αλλά καταγγελία συμβολαίου. Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής ακόμα και σήμερα δεν είναι ελεύθερος για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του. Αυτή η κατάσταση δεν είναι πλήγμα μόνο για τον ποδοσφαιριστή, αλλά και για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...