Τέλος και τυπικά ο Μανωλόπουλος από την ΑΕΚ

Με νέο προπονητή θα πορευτεί η ΑΕΚ στο υπόλοιπο της σεζόν, καθώς όπως έγινε γνωστό η Ένωση ξεκίνησε τη διαδικασία για τη λύση του συμβολαίου του Σωτήρη Μανωλόπουλου.
Πηγή: sdna.gr
Τέλος και τυπικά ο Μανωλόπουλος από την ΑΕΚ

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ. Η Ένωση ανακοίνωσε πως η διαδικασία για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ξεκίνησε, κάτι που σημαίνει πως στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό (10/12, 19;00) θα υπάρχει νέο πρόσωπο στην άκρη του πάγκου.

Παράλληλα, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ευχαρίστησε τον Έλληνα προπονητή για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ εστίασε στον χαρακτήρα και την εργατικότητά του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Το ήθος, η εργατικότητα, η αφοσίωση του Σωτήρη στον σύλλογο και τα ιδανικά του συνέθεσαν τον «καμβά» μιας χρωματοδιαδρομής με ποικίλα συναισθήματα, και αποκορύφωση την πρόκριση της «Βασίλισσας» στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017-2018.

Ο οργανισμός ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σωτήρη και δεσμεύεται να μην επιτρέψει στον οιονδήποτε να θίξει την αξιοπρέπεια και την ταπεινοφροσύνη του, στοιχεία που τον καθιστούν διαφορετικό και χρήσιμο στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ΑΕΚ B.C. εύχεται στον Σωτήρη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη...