Παναθηναϊκός: Δεν υπογράφουν τους διακανονισμούς

Από sdna.gr: Oι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υπογράψουν τους διακανονισμούς, καθώς ορισμένοι παράμετροι τους κάνουν να μην θέλουν να δεσμευτούν.
Πηγή: sdna.gr
Παναθηναϊκός: Δεν υπογράφουν τους διακανονισμούς

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στους ποδοσφαιριστές τα έγγραφα των διακανονισμών για τη δόση του Οκτωβρίου, με την πρόταση που έχει γίνει για την αποπληρωμή να αφορά 40% τώρα και 60% στις 2 Φεβρουαρίου από την είσπραξη της δόσης του Μπεργκ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν δείχνουν διάθεση να υπογράψουν τους διακανονισμούς, που τους δόθηκαν από την ΠΑΕ.

Αυτό που απασχολεί τους παίκτες είναι πως αν υπογράψουν θα είναι «δεμένοι» κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και σε περίπτωση που τα πράγματα χειροτερέψουν στην ομάδα, τότε δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν την ελευθερία τους πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος.

Παράλληλα στο τέλος του Δεκέμβρη λήγει και η επομένη δόση, η οποία μπορεί να καταβληθεί μέχρι 31 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει πως στα τέλη του επόμενου μήνα οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται δύο μήνες «μέσα».

Από εκεί και πέρα, άλλη μία σημαντική παράμετρος που κάνει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να μην βάζουν την υπογραφή τους είναι πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η Αλ Αΐν θα δώσει στην ώρα της τη δόση για τον Μπεργκ.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν πως οι «πράσινοι» θα καταθέσουν προσφυγές. Στο Κορωπί έγιναν συζητήσεις γύρω από αυτό το θέμα και οι περισσότεροι έδειξαν διάθεση να βάλουν πλάτη, χωρίς ωστόσο να δεσμευτούν υπογράφοντας κάποιο έγγραφο.

Διαβάστε ακόμη...