Χάνει και ΠΑΟΚ ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό

Από sport24.gr: Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν πήρε μέρος ούτε στη προπόνηση της Πέμπτης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι της Κυριακής.
Πηγή: sport24.gr
Χάνει και ΠΑΟΚ ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό

Τα πάνω κάτω πρέπει να έρθουν για να προλάβει ο Δημήτρης Κουρμπέλης να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής μέσος έκανε ατομικό πρόγραμμα και στη προπόνηση της Πέμπτης όπως και ο Κουλιμπαλί και φυσικά πλέον η απουσία τους από το παιχνίδι της Κυριακής πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως από τη στιγμή που λείπει και ο Σιλά ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο 49χρονος τεχνικός θα πρέπει να στηριχθεί σε δυο λύσεις ανάγκης με πιθανότερους τους Λουντ-Ρέις.

Στην προπόνηση της Πέμπτης δεν πήραν επίσης μέρος και οι Μουνιέ, Λουτσιάνο, Κότσαρης και Μπουζούκης ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στη προπόνηση της Τετάρτης και αναμένεται να χάσει το ματς της Κ20 με τον ΠΑΟΚ.

Το μόνο παρήγορο για τον Ουζουνίδη σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανιώνιο είναι πως θα έχει στη διάθεση του τον Βιγιαφάνιες και τον Μολέντο που δεν είχαν παίξει με τους "κυανέρυθρους".

Η προπόνηση της Πέμπτης μετά την προθέρμανση περιείχε τεχνικοτακτικό παιχνίδι με πάσες και στη συνέχεια πιεστικά παιχνίδια στο χώρο.

Διαβάστε ακόμη...