«Μας έστησαν ενέδρα στο Καραϊσκάκη»

Πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, οπαδοί των «ερυθρολεύκων» επιτέθηκαν σε Ιταλούς που ήταν στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», με την Tuttosport σήμερα να φιλοξενεί καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες.
Πηγή: inpaok.com
«Μας έστησαν ενέδρα στο Καραϊσκάκη»

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα που φιλοξενεί δηλώσεις οπαδών της Γιουβέντους που ήταν στην Αθήνα, οι «ερυθρόλευκοι» έστησαν ενέδρα έξω από το γήπεδο και χτύπησαν τους τιφόζι της «Γηραιάς Κυρίας» όταν αποβιβάστηκαν από τα βαγόνια του ηλεκτρικού.

Μάλιστα, καταγγέλλουν τις αστυνομικές αρχές, ότι άφησαν αβοήθητους τους Ιταλούς φιλάθλους, αδιαφορώντας μάλιστα για όσα συνέβησαν στους χώρους πέριξ του σταδίου.

«Ήταν μία ενέδρα. Ήταν οπλισμένοι και ήταν τρομακτικό. Αμέσως ξεφύγαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε και μπήκαμε σε μια υπόγεια διάβαση που οδηγούσε στο γήπεδο. Δυστυχώς κάποιος πιάστηκε από τους Έλληνες και δέχθηκε κάποια χτυπήματα. Δεν νομίζω πως υπήρχαν σοβαρά τραυματισμένοι, αλλά είδα ένα παιδί που είχε μια πολύ μεγάλη πληγή στο φρύδι και μου είπε ότι τον χτύπησαν με ρόπαλο. Όλα αυτά χωρίς την Αστυνομία να μας βοηθάει. Ήμασταν ουσιαστικά παραδομένοι στους Έλληνες οπαδούς», δήλωσε ένας φίλος της Γιουβέντους στην Tuttosport, ενώ άλλος πρόσθεσε:

«Πωλητές σάντουιτς και κασκόλ γύρω από το γήπεδο μας έδειξαν στους Έλληνες ultras. Φώναζαν και έκαναν νοήματα για να τους βοηθήσουν στο κυνηγητό. Η απουσία των Αρχών ήταν απίστευτη».

Διαβάστε ακόμη...