Φεύγουν Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ, Μίλιτς από τον Ολυμπιακό!

Από sport-fm.gr: Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα αποτελέσουν άμεσα οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr
Φεύγουν Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ, Μίλιτς από τον Ολυμπιακό!

Δεν θα φορέσουν ξανά τα ερυθρόλευκα τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τους Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς οι οποίοι άμεσα θα λύσουν τη συνεργασία τους και θα είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της αρεσκείας τους.

Όπως επισημαίνεται από τους Πειραιώτες οι λόγοι της απόφασης αυτής είναι καθαρά αγωνιστικοί.

Και οι τέσσερις παίκτες είχαν λιγοστές συμμετοχές το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τους Ζντιέλαρ και Καρσελά να έχουν παίξει σε ματς των ερυθρολεύκων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο ότι κανείς από τους τέσσερις δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή.

Ο Καρσελά πρόλαβε να αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια αλλά οι εμφανίσεις τους σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να έχουν αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας. Ήταν στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ακόμη και στους αγώνες αυτούς η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν καθόλου καλή. Σε ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είχε παίξει και ο Ζντιέλαρ αλλά το γεγονός ότι απουσίαζε από τις επιλογές του Τάκη Λεμονή από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ήταν κάτι που έδειχνε πολλά.

Για τον Μίλιτς, λίγο-πολύ, τα πράγματα ήταν αναμενόμενα καθώς έχει μόλις τέσσερα παιχνίδια με την ομάδα. Έκπληξη ομολογουμένως αποτελεί η απόφαση για τον Καπίνο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν είχε αφήσει καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του φέτος, για τον λόγο αυτό άλλωστε και έγινε η δεύτερη επιλογή μετά τον Προτό.

Διαβάστε ακόμη...