«Μου έβριζε τη μάνα…»

Μεγαλη συζήτηση άνοιξε χθες μετά το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Μπρεντ Πέτγουεϊ στην Πάτρα και την ανακοίνωση του Super 3, που ακολούθησε και ζητούσε την απομάκρυνση του Αμερικάνου.
Πηγή: thessports.gr
«Μου έβριζε τη μάνα…»

Ο ίδιος ο Πέτγουεϊ με ανάρτησή του στο Facebook έδωσε την δική του εξήγηση κι επισήμανε ότι δεν τα έβαλε με τον κόσμο, αλλά με έναν οπαδό, ο οποίος του έβριζε τη μητέρα…

Έγραψε ο Αμερικάνος…

«Είναι άσχημο να πρέπει να εξηγήσω αυτή την πράξη, αλλά δεν τα έβαλα με την πλευρά των φιλάθλων του Άρη. Όλοι όσοι είναι στο μπάσκετ ξέρουν ότι πάντα δείχνω σεβασμό στους φιλάθλους των ομάδων. Υπήρχε ένας άνθρωπος που έβριζε τη μητέρα μου επανειλημμένα και δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό σε οποιαδήποτε φάση της ζωής μου, ακόμα κι αν είναι σε αγώνα μπάσκετ.

Κανένας άνδρας ή γυναίκα δεν θα έμενε ήσυχος σε μια τέτοια κατάσταση, όταν κάποιος βρίζει τη μητέρα σου ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς σου. Αν είμαι λάθος που τρελάθηκα με αυτό, τότε θα είμαι λάθος 100% πάντα, γιατί αυτό δεν είναι εντάξει. Μπορώ να δεχτώ να με βρίσεις αν δεν παίξω όπως εσύ περιμένεις, αλλά ο πατέρας, η μητέρα και η οικογένεια είναι εκτός μπάσκετ, είναι μια προσωπική επίθεση και δεν είναι εντάξει αυτό.

Αν δεν συμφωνείτε με αυτό, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε να κάνει με τους υπόλοιπους φιλάθλους. Τον είδα, άκουσα τι έλεγε και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Συγνώμη που φάνηκε ότι επιτίθεμαι στους φιλάθλους μας, αλλά όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι ποτέ δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Διαβάστε ακόμη...