«Ο ΠΑΟΚ το φαβορί»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Παρασκευή (1/12) στις 19:00 το απόγευμα τον Ηρακλή Χαλκίδας στο PAOK Sports Arena για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ το φαβορί»

Η ομάδα της Χαλκίδας φιγουράρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα αγωνιστεί δίχως άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Για την αναμέτρηση των δυο ομάδων μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ ο κεντρικός του Ηρακλή Χαλκίδας, Θεόφιλος Τσολάκος, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η θέση μας δεν είναι τυχαία, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε μεγάλα λόγια. Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που έχει κατακτήσει τρεις συνεχόμενους τίτλους και μαζί με τον Ολυμπιακό και είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτόν τον αγώνα. Το καλό ξεκίνημα μας δίνει αυτοπεποίθηση και θα μπούμε χωρίς άγχος για να διεκδικήσουμε κάτι θετικό».

Διαβάστε ακόμη...