«Επίθεση» ανθρώπων του Ατρόμητου στον Παναθηναϊκό: «Να πέσετε στην Γ εθνική»

Από sdna.gr: «Πέσιμο» με απίστευτα προσβλητικές εκφράσεις από τους ανθρώπους του Ατρόμητου στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετά τον αποψινό αγώνα: «Μπ@@@λα, θα πέσετε στην Γ΄ Εθνική, δεν θα υπάρχετε τον Μάρτιο»! To SDNA ήταν εκεί και έχει τους διαλόγους...
Πηγή: sdna.gr
«Επίθεση» ανθρώπων του Ατρόμητου στον Παναθηναϊκό: «Να πέσετε στην Γ εθνική»

Απαράδεκτη συμπεριφορά ανθρώπων του Ατρόμητου, ανάμεσα στους οποίους ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Σπανός, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Καρακατσάνης, ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Αγγελόπουλος και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου, και βαρύτατες εκφράσεις προς την αποστολή του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη της αποψινής αναμέτρησης στο Περιστέρι, οι οποίες σίγουρα δεν τιμούν την ιστορία του συλλόγου που εκπροσωπούν και την εξαιρετική παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς τη φυσούνα και τους διαδρόμους του γηπέδου μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου, όπου επικράτησε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων των δύο ομάδων, με τους προαναφερθέντες παράγοντες του Ατρόμητου να βρίσκονται ανάμεσά τους, όπως και τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Σπύρο Βλάχο και Σταμάτη Γαρρή, αλλά την εν λόγω ένταση να «εκτονώνεται» σύντομα.

Στη συνέχεια, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν «πηγαδάκι» έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας τους και αναρωτήθηκαν για το αν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον συγκεκριμένο χώρο ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με έναν χρόνο απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα τον Νοέμβριο του 2016, για τη συμπεριφορά του μετά τον εντός έδρας αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Σπανός περίμενε τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου στην Μικτή Ζώνη, προκειμένου να του ζητήσει εξηγήσεις για αυτό, λέγοντάς του ότι «Γρηγόρη, εγώ σε εκτιμάω, αλλά γιατί κάθεστε και λέτε τέτοια πράγματα για εμένα;»

Ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του συλλόγου του Περιστερίου, Γιώργος Πέτρου, τους άκουσε, επενέβη και... ζήτησε τον λόγο για την απορία τους, για να επακολουθήσει ο «κακός χαμός»! Την ώρα που ο Γιώργος Σπανός τα είχε βάλει με τον Τάκη Φύσσα (πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν ανέφερε κάτι προσβλητικό για τον Παναθηναϊκό) και επαναλάμβανε ότι «μας έκανε κατηγορούμενους, κοίτα που μας έμπλεξε, μας κατάντησε να μας βλέπουν τα παιδιά μας κατηγορούμενους στις τηλεοράσεις», οι κ.κ. Καρακατσάνης, Αγγελόπουλος και Πέτρου τα είχαν βάλει με όλους και με όλα, χρησιμοποιώντας απαράδεκτες εκφράσεις.

«Να πέσετε στην Γ΄ Εθνική, εκεί να πάτε μπ@@@λα που θα απειλήσετε εμάς», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες τους, ενώ στην ειρωνική απάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού προς τον Γιάννη Αγγελόπουλο «εντάξει, σας είδε το αφεντικό σας να φωνάζετε, θα σας δώσει αύξηση», αντιγύρισαν ότι «εμείς θα πάρουμε αύξηση, εσείς δεν πρόκειται να πάρετε δεκάρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού, εκνευρισμένα από την απαράδεκτη συμπεριφορά των γηπεδούχων, τους ζήτησαν να ηρεμήσουν γιατί «υπάρχει και δεύτερος γύρος με ματς στην Λεωφόρο», ωστόσο αυτοί, σε έξαλλη κατάσταση, συνέχισαν να είναι προσβλητικοί και απάντησαν ότι «μέχρι τον Μάρτιο και τον δεύτερο γύρο δεν θα υπάρχετε, θα έχετε ήδη διαλυθεί!»

Τελικά, μετά κόπων και βασάνων, η αποστολή του Παναθηναϊκού αποχώρησε από το γήπεδο του Περιστερίου, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν έτσι την προκλητική συμπεριφορά των αξιωματούχων του Ατρόμητου και η συγκεκριμένη «βεντέτα» αναμένεται να έχει και άλλα επεισόδια...

 

Διαβάστε ακόμη...