«Ο ΠΑΟΚ είναι ο αντίπαλος μας!»

Από inpaok.com: Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ παραχώρησαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, αλλά και ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Κώστας Χριστοφιδέλης, δηλώνοντας αμφότεροι πως μοναδικός τους αντίπαλος τη φετινή σεζόν είναι ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ είναι ο αντίπαλος μας!»

Αναλυτικά ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε:

«Είναι το πέμπτο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν και για τις δυο ομάδες είναι πολύ νωρίς για να έχουν φυσιολογικό ρυθμό στη διοργάνωση. Ωστόσο, όπως έχουμε κάνει μέχρι στιγμής στα προηγούμενα παιχνίδια θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή και έμπειρη ομάδα, θα είναι ένα καλό παιχνίδι για να συνεχίσουμε την πρόοδό μας ως ομάδα και θέλουμε να δώσουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας».

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είπε:

«Ξέρουμε εξ’ αρχής ότι ο βασικός μας αντίπαλος θα είναι ο ΠΑΟΚ. Είμαστε προετοιμασμένοι όχι μόνο για το αυριανό παιχνίδι, αλλά και για όλα όσα ακολουθήσουν στην εξέλιξη της σεζόν. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και αγωνιστικά και ψυχολογικά και αύριο θα κάνουμε αυτό που έχουμε στόχο σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν. Θα το αντιμετωπίσουμε σαν να είναι τελικός, θα μπούμε για να κερδίσουμε και η νίκη είναι μονόδρομος».

Διαβάστε ακόμη...