Από δικηγόρος του Ατρόμητου... νέο στέλεχος του Ολυμπιακού!

Από sdna.gr: Η φιλία με τον Μαρινάκη, ο Ατρόμητος, η «εγκληματική», το Noor1, η δολοφονία Φιλόπουλου, το λαθρεμπόριο καυσίμων... Το SDNA σκιαγραφεί το νέο αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μπαταγιάννη.
Πηγή: sdna.gr
Από δικηγόρος του Ατρόμητου... νέο στέλεχος του Ολυμπιακού!

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπό την προεδρία πλέον του Γιάννη Μώραλη, ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/11) και αυτό που έκανε την μεγαλύτερη αίσθηση ήταν το νέο πρόσωπο που ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου στους «ερυθρόλευκους».

Πρόκειται για τον δικηγόρο Πειραιά, Βαγγέλη Μπαταγιάννη.

Ο κ. Μπαταγιάννης ήταν μέχρι πέρσι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, αλλά και προσωπικός δικηγόρος του Γιώργου Σπανού, κάτι που είναι μέχρι σήμερα.

Εκπροσώπησε και εξακολουθεί να εκπροσωπεί τον μεγαλομέτοχο του Ατρομήτου σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις που τον αφορούν, όπως η υπόθεση με τα καύσιμα για τα οποία ο Γιώργος Σπανός είχε προφυλακιστεί για 50 μέρες το 2014, και φυσικά την μεγάλη υπόθεση του ποδοσφαίρου, όπου ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου μαζί με τους Αγγελόπουλο και Σα Πίντο (και Μαρινάκη) κατηγορούνται για αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 το 2015.

Μεταξύ των πολλών υποθέσεων που έχει αναλάβει, ήταν και η εκπροσώπηση κατηγορούμενου στην υπόθεση του Noor1, ενώ εκπροσωπούσε και βασικό κατηγορούμενο για την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου το 2007, ο οποίος και απαλλάχτηκε όλων των κατηγοριών. Σήμερα (και τότε), το πρόσωπο αυτό εργάζεται στην ασφάλεια του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης λέγεται πως τα τελευταία χρόνια είναι στενός φίλος και ένθερμος υποστηρικτής του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πλέον είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός…

Διαβάστε ακόμη...