«Έδεσε» Μάνταλο έως το 2022 η ΑΕΚ!

Από sdna.gr: Η Ένωση και ο αρχηγός της, Πέτρος Μάνταλος, θα πορευτούν μαζί για ακόμη 4,5 χρόνια, καθώς ο διεθνής μέσος έβαλε την υπογραφή του στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.
Πηγή: sdna.gr
«Έδεσε» Μάνταλο έως το 2022 η ΑΕΚ!

Η διοίκηση της ΑΕΚ και ο Μάνταλος είχαν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου του (που έληγε το καλοκαίρι του 2019) πριν από τον τραυματισμό του και οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία. Έπειτα από το ισχυρό πλήγμα που δέχθηκαν αμφότεροι με τη ρήξη χιαστών που υπέστη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή η μικρή διαφορά που υπήρχε να καλυφθεί... υπέρ του ποδοσφαιριστή και να τελειώσει το θέμα.

Έτσι και έγινε. Όπως είχατε διαβάσει στο SDNΑ, στις νέες επαφές που ακολούθησαν με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή κατέστη σαφές ότι ήταν θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές. Κάτι που συνέβη, με τον ποδοσφαιριστή να δένει το ποδοσφαιρικό του μέλλον με την ΑΕΚ για επιπλέον τρία χρόνια (μέχρι το καλοκαίρι του 2022), υπογράφοντας νέο συμβόλαιο που έχει συνολική διάρκεια 4,5 χρόνια από σήμερα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με την συγκεκριμένη συμφωνία οι απολαβές του αρχηγού της ΑΕΚ σχεδόν θα διπλασιαστούν, αφού το νέο του συμβόλαιο θα του αποφέρει περίπου 600.000 ευρώ κάθε χρόνο. Και ταυτόχρονα η Ένωση εξασφαλίζει ότι δεσμεύει τον σημαντικότερο ποδοσφαιριστή της με ένα πολυετές συμβόλαιο, που δείχνει και την πρόθεσή της να «ακουμπήσει» πάνω του τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...