Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ

Απο e-handball.gr : Ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα όταν ένας οπαδός της ΑΕΚ κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια της «Ένωσης» με σκοπό να ζητήσει τον λόγο από τον προπονητή Νίκο Γραμματικό, τον οποίο και εξύβρισε, όπως και τον χρηματοδότη της ομάδας και αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής Σταμάτη Παπασταμάτη.
Πηγή: e-handball.gr
Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ

Ευτυχώς πριν το θέμα γίνει πιο σοβαρό κάποιοι άλλοι οπαδοί και άνθρωποι της ομάδας τον απομάκρυναν και το επεισόδιο έληξε.

Πάντως ανεξάρτητα από επεισόδιο το κλίμα στην ΑΕΚ είναι βαρύ και είναι χαρακτηριστικό ότι προπονητής και αθλητές δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις.

Σίγουρα υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας και τις τρεις ήττες σε έξι ματς, αφού η «Ένωση» έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία, ενώ ακολουθεί πολύ σύντομα (22/11) και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα και την διεκδίκηση των τίτλων, αλλά τα αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν την ΑΕΚ σε πολύ δυσκολότερη θέση, αφού με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη η παρουσία της στην πρώτη τετράδα.

Διαβάστε ακόμη...