Ο Ολυμπιακός ζητά αφαίρεση βαθμών της ΑΕΚ για τα επεισόδια

Από sport24.gr: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη καταγγελία στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, μέσω της οποίας ζητάει την τιμωρία της ΑΕΚ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν απ' την έναρξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
Ο Ολυμπιακός ζητά αφαίρεση βαθμών της ΑΕΚ για τα επεισόδια

Η ένταση που προκλήθηκε πριν απ' την έναρξη του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μεταξύ των οπαδών της Ένωσης και των ΜΑΤ επισκίασε την αναμέτρηση κι είναι πιθανό να επιφέρει μέχρι κι αφαίρεση βαθμών για τους "κιτρινόμαυρους".

Μάλιστα, απ' την πλευρά της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη καταγγελία στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, μέσω της οποίας ζητάει την τιμωρία της ΑΕΚ, με βάση τον Πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, αλλά και σύμφωνα με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που προσκόμισε η ίδια.

Συγκεκριμένα οι "ερυθρόλευκοι" ζητούν τις παρακάτω ποινές:

α)ποινή διεξαγωγής αγώνα για 2 αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή

β)χρηματική ποινή από 50.000-250.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για 2-4 αγωνιστικές ημέρες και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητάει, μεταξύ άλλων "Να γίνει δεκτή η παρούσα καταγγελία μας. Να προβείτε άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να της επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές για την άνω πειθαρχικές παραβάσεις

Να προβείτε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διωχθούν πειθαρχικά ο διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα σε περίπτωση κατά την οποία δεν έχουν αποτυπώσει με ακρίβεια τα ως άνω πραγματικά περιστατικά στις οικίες εκθέσεις τους, ως όφειλαν με βάση τις κείμενες διατάξεις".

Διαβάστε ακόμη...