«ΠΑΟΚ όπως με Μίλαν»

Από inpaok.com:Τη σιγουριά του πως στο αυριανό ντέρμπι, οι ποδοσφαιριστές του και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα λειτουργήσουν όπως ακριβώς και στο παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν, εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ.
Πηγή: inpaok.com
«ΠΑΟΚ όπως με Μίλαν»

Ο Ισπανός προπονητής, μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», τόνισε χαρακτηριστικά: «Ζήσαμε όλοι άλλη μια μεγάλη βραδιά του κόσμου της ΑΕΚ στο ματς με τη Μίλαν. Είναι μοναδικός ο τρόπος που ο κόσμος μας στηρίζει την ομάδα και μοναδικός ο τρόπος που περνά αυτή η στήριξη στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο να περιγράψω πόσο πολύ νιώθουμε όλοι, και οι ποδοσφαιριστές και εγώ, αυτή τη στήριξη.

Όταν βγάζω την ενδεκάδα υπολογίζω τον κόσμο της ΑΕΚ μέσα σε αυτή, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας. Και γι' αυτό στάθηκα τόσο πολύ στο πόσο μας στοίχισε η αναγκαστική απουσία τους στο ματς με τον Ατρόμητο. Τώρα όμως νιώθουμε καλύτερα, γιατί ξέρουμε πως αυτό που είχαμε το βράδυ της Πέμπτης θα το έχουμε και το βράδυ της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Τη θέλουμε αυτή τη στήριξη, είμαστε όλοι καλύτεροι με αυτή».

Σε ότι αφορά την κούραση που «κουβαλάνε» οι παίκτες του από την προσπάθεια που κατέβαλαν την περασμένη Πέμπτη, ο Χιμένεθ είπε: «Το θέμα δεν είναι τόσο η ψηλή ένταση, όσο η συγκέντρωση. Δηλαδή είναι δεδομένο πως με αντίπαλο τη Μίλαν θα υπάρξει υψηλή ένταση, η ομάδα έχει δυνατότητες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της, οπότε το ζητούμενο είναι η σοβαρότητα και η συγκέντρωση σαν βάση. Θα έλεγα πως είναι καλό που ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς, επειδή όλοι γνωρίζουμε από πριν πως είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να είμαστε από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια πολύ σοβαροί και πολύ συγκεντρωμένοι».

Διαβάστε ακόμη...