«Άλλο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Την εκπληκτική παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τη Μίλαν εξήρε ο Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας ότι χωρίς τη δική τους παρουσία δεν θα ανταποκρινόταν το ίδιο η ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.
Πηγή: inpaok.com
«Άλλο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στην κάμερα του «AEK TV είπε τα εξής:

«Το έχω πει πολλές φορές με αυτόν τον κόσμο αν ήμασταν σε διαφορετικό γήπεδο, εδώ μιλάμε για ένα μεγάλο γήπεδο, θα ήταν τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Οι παίκτες παίρνουν πάρα πολύ ώθηση και χωρίς τη βοήθεια του κόσμου δεν θα τα καταφέρναμε τόσο καλά».

Για τον αγώνα με Μίλαν, αλλά και την Αούστρια: «Είναι πολύ σημαντικό και με την Αούστρια και με τη Μίλαν πήραμε κάποιους βαθμούς και ίσως θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Σίγουρα στο ματς με την Αούστρια ο τραυματισμός και η αλλαγή του Τσόσιτς μας έκανε να χάσουμε λιγο τη συγκέντρωσή μας και να μην αποδώσουμε τόσο καλά. Αλλα το σημαντικό είναι απέναντι σε μια ομάδα τόσο πολύ δυνατή, όπως είναι η Μίλαν, που ξέρει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο τελευταίο λεπτό μπορεί να σου κάνει τη ζημιά, το σημαντικό είναι ότι πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας. Και στα δυο όμως και με την Αούστρια και τη Μίλαν θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές».

Για τον Μάνταλο: «Ο Μάνταλος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Προσφέρει πάρα πολλά. Αν ήταν εδώ ο Πέτρος θα μπορούσε να βοηθήσει. Δεν ξέρουμε αν θα είχαμε νικήσει ή όχι, αν έπαιζε ο Πέτρος. Έπαιξαν παίκτες όμως με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ο καθένας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να πάρει η ομάδα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι πως η απουσία του Πέτρου μπορεί να είναι εμφανής, αλλά η απόδοση της ομάδας και η συνολική εργασία που κάναμε τα πήγε πάρα πολύ καλά».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να δείξουμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα»

Δείτε και το σχετικό video:

Διαβάστε ακόμη...