Κλήθηκε στην Εθνική Αιγύπτου ο Ουάρντα

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ κάλεσε στην Εθνική Αιγύπτου τον Άμρ Ουάρντα για τον αγώνα με τη Γκάνα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.
Πηγή: sport24.gr
Κλήθηκε στην Εθνική Αιγύπτου ο Ουάρντα

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sport24.gr ο Αμρ Ουάρντα, είχε εκφράσει βεβαιότητα ότι θα επέστρεφε στην Εθνική Αιγύπτου. Είχε πει: "Ο κ. Κούπερ με σέβεται και με αγαπάει. Με πιστεύει ως ποδοσφαιριστή και αυτό μου δίνει χαρά. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν κλήθηκα, γιατί πολλοί άνθρωποι, δεν θέλω να πω ονόματα, είπαν άσχημα λόγια για εμένα.

Τώρα όλα είναι καλά. Παίζω, βοηθώ την ομάδα με τα γκολ και τις ασίστ μου, είμαστε ψηλά στη βαθμολογία, οπότε λογικά θα είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο". Ο 24χρονος, όπως έγινε επισήμως γνωστό, κλήθηκε στους "Φαραώ" για την αναμέτρηση με τη Γκάνα, στο τελευταίο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Υπενθυμίζεται ότι η Αίγυπτος έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο της Ρωσίας, το 2018.

Είναι, πάντως, μια επιβράβευση για τον παίκτη του Ατρόμητου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των Περιστεριωτών.

Διαβάστε ακόμη...