Με Ντακόλ η αποστολή της Λαμίας στην Τούμπα

Απο gazzetta.gr : Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας για την αναμέτρηση της Κυριακής (15/10, 16:00) με τον ΠΑΟΚ, με τον Μπάμπη Τεννέ να ανακοινώνει την αποστολή.
Πηγή: gazzetta.gr
Με Ντακόλ η αποστολή της Λαμίας στην Τούμπα

Οι παίκτες που αναχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου για τη Θεσσαλονίκη είναι οι εξής 18: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Ακόστα, Πίτι, Βάντερσον, Τσούκαλος και Ντακόλ.

Η επιστροφή του Αλεξ Ντακολ είναι αυτή που ξεχωρίζει, με τον Βραζιλιάνο να επανέρχεται στην αγωνιστική δράση και σε αποστολή των Λαμιωτών για πρώτη φορά φέτος, ώστε να πάρει ενδεχομένως χρόνο συμμετοχής και να βρει «ρυθμό». Ο 31χρονος επιθετικός «αντικαθιστά» τον Πατρίκ Βουό στη «γραμμή κρούσης» της Λαμίας, αφού ο τελευταίος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.

Αντίθετα, ο Μακόλει Κρισάντους έμεινε ξανά εκτός, αφού ακόμα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, μετά τον τραυματισμό του.

Διαβάστε ακόμη...