«Ήρθαμε για να κερδίσουμε» (!)

Ο Χρήστος Σαλούστρος έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά χθες (7/10) ήταν από τους πρωταγωνιστές της νυν ομάδας του, του Προμηθέα Πατρών, στη νίκη-έκπληξη μέσα στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: inpaok.com
«Ήρθαμε για να κερδίσουμε» (!)

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο SDNA για το ματς της πρεμιέρας, τονίζοντας: «Κάτι τέτοια παιχνίδια κρίνονται από παίκτες που ξέρουν να παίζουν σε αυτά», εξηγεί δίχως περιστροφές, για να προσθέσει στη συνέχεια «Εγώ, καλώς ή κακώς, είμαι στην πέμπτη σεζόν μου στην Α1 και έχω αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια που κρίνονται σε λεπτομέρειες, αλλά και σε καταστάσεις. Ακόμα και από την πρώτη αγωνιστική. Οπότε, θεωρώ ότι με ένα τέτοιο ξεκίνημα και ατομικά, αλλά και σαν ομάδα, δείξαμε ότι ο Προμηθέας δεν ήρθε απλά για να μείνει, αλλά έχει στόχους και αυτό φαίνεται. Οπότε θεωρώ ότι μπορούμε να περιμένουμε τη συνέχεια με μεγάλη ανυπομονησία και με λίγη υπομονή θα κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα».

Ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής πρόσθεσε: «Οι προπονήσεις είναι σκληρές από την αρχή της προετοιμασίας Παρ' όλα αυτά, το προπονητικό επιτελείο ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. Στο τέλος πήγαμε να κινδυνεύσουμε, αλλά εκεί δείξαμε χαρακτήρα, όταν πέρασε μπροστά ο ΠΑΟΚ. Δείξαμε χαρακτήρα και αποδείξαμε πως δεν είμαστε τυχαία ομάδα. Ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη, κάτι που το παλεύαμε σε όλο τον αγώνα.

Οπότε, ήταν μια επιβράβευση η άμυνα που παίξαμε στο τέλος. Κοντά στο καλάθι ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Όλα τα παιδιά έδωσαν πολλά, είτε έπαιξαν 1 λεπτό είτε 30 και μας αξίζει η χαρά. Τώρα το απολαμβάνουμε, όμως από Δευτέρα τα κεφάλια κάτω γιατί έχουμε σκληρή δουλειά για το επόμενο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...