«Να ζητήσει συγγνώμη ο Σαββίδης»

Από metrosport.gr : Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ συνεχίζει να ρίχνει «λάδι στη φωτιά» που ξέσπασε μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα.
Πηγή: metrosport.gr
«Να ζητήσει συγγνώμη ο Σαββίδης»

Συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη δίνει με νέες δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, o ιδιοκτήτης της ΑΕΛ απαίτησε συγγνώμη από τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου τονίζοντας ότι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ τον έχει ανάγκη κι όχι ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για Σαββίδη και Ελ Καντουρί:

-τη διαμάχη με τον Ιβάν Σαββίδη: «Η αντιπαράθεση ήταν προσωπική με τον ποδοσφαιριστή (σ.σ. Ελ Καντουρί), όχι με τον Σαββίδη. Περισσότερο κόστος θα έχει ο κ. Σαββίδης που έκανε εχθρό εμένα. Δεν περιμένω να ενισχύσει την ομάδα μου, όπως έχει κάνει σε άλλες ομάδες με δανεικούς κι άλλους τρόπους. Η Λάρισα και ο ΠΑΟΚ ταυτίστηκαν σε πολλά ζητήματα τόσον καιρό. Η ΑΕΛ υποστήριξε τον Γραμμένο, υποστήριξε κι άλλες θέσεις που είχε ο ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαββίδης έχει ανάγκη εμένα, όχι εγώ αυτόν. Κάποια στιγμή θα το καταλάβει και περιμένω να ζητήσει συγγνώμη».

-το επεισόδιο με τον Ελ Καντουρί: «Είναι ένα παλιόπαιδο που ξεφτίλισε τον ΠΑΟΚ, επειδή τον αποδοκίμασαν για σκληρά μαρκαρίσματα, για τόσα λεπτά προκαλούσε και έβριζε μάνες. Αντί να τον ψέξει ο κ. Σαββίδης, βγαίνει και να λέει ότι εγώ αντέδρασα. Αντέδρασα όπως θα αντιδρούσα στη γειτονιά μου για θέματα που αφορούν την τιμή και την υπόληψή μου».

Διαβάστε ακόμη...