Κατήγγειλε Σαββίδη, Ελ Καντουρί και Σαμπράνο η ΑΕΛ

Από metrosport.gr: Πόλεμο με τον ΠΑΟΚ άνοιξε η θεσσαλική ομάδα μετά από όσα έγιναν στο σαββατιάτικο μεταξύ τους παιχνίδι.
Πηγή: metrosport.gr
Κατήγγειλε Σαββίδη, Ελ Καντουρί και Σαμπράνο η ΑΕΛ

Πολεμικό είναι το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ μετά από όσα έγιναν στο σαββατιάτικο μεταξύ τους παιχνίδι στο AEL FC Arena.

Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε καταγγελίες κατά του Ιβάν Σαββίδη, του γιου του Νίκου, αλλά και των ποδοσφαιριστών Ελ Καντουρί, Σαμπράνο.

Αρχικά μάλιστα είχε βγει ανακοίνωση για καταγγελία εις βάρος του Μαουρίτσιο για ένα μαρκάρισμα στον Κριζμάν, αλλά όπως τονίστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας, είχε γίνει λάθος στον παίκτη! Αντίστοιχη κίνηση έγινε και για το θέμα με τον Γιώργο Σαββίδη αφού διαπιστώθηκε ότι ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρισκόταν εκτός Ελλάδας!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα κατατέθησαν οι εξής καταγγελίες:

1. Κατά του Ιβάν Σαββίδη για την ανακοίνωση του εις βάρος του κ. Κούγια και της διαιτησίας.

2. Κατά των Γεωργίου και Νίκου, υιών, Σαββίδη για τις συμπεριφορές τους εις βάρος των οπαδών μας.

3. Κατά του ποδοσφαιριστού Ελ Καντουρί για την εξυβριστική συμπεριφορά του εις βάρος των κ.κ. Φυντάνη, Μπασδέκη, Καλαποθαράκου και Βάνη, των ποδοσφαιριστών του πάγκου της ΠΑΕ ΑΕΛ και εις βάρος του κ. Κούγια.

4. Κατά του ποδοσφαιριστού Σαμπράνο για την εγκληματική συμπεριφορά του, η οποία είχε ως συνέπεια τα πολλαπλά κατάγματα του ποδοσφαιριστού μας Κρίζμαν και για την οποία έπρεπε να έχει αποβληθεί από το 30ο λεπτό και να παίξει ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα (για την ίδια παράβαση και χωρίς καν να τραυματίσει τον Βράνιες, μόνο και μόνο γιατί τον ακούμπησε, τιμωρήθηκε ο Αγκάνοβιτς με 3 αγωνιστικές)».

Η διορθωτική ανακοίνωση για Γιώργο Σαββίδη

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει εκπλαγεί με τη στάση όλου του γραπτού αθλητικού τύπου Αθηνών και Θεσσαλονίκης, που ενώ χθες δημοσίευσαν την μεροληπτική και όχι αντικειμενική ανακοίνωση του ΠΣΑΠ υπέρ του Ελ Καντουρί, σήμερα εξαφάνισαν παντελώς την απάντηση - ανακοίνωση του κ. Κούγια, η οποία περιείχε και πολύ σημαντικά στοιχεία για το πως και από ποιούς διοικείται ο ΠΣΑΠ (η ανακοίνωση - απάντηση είναι αναρτημένη στο site της ΠΑΕ ΑΕΛ για όποιον ενδιαφέρεται).

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα κάνει τελικά καταγγελία κατά του Γεωργίου Σαββίδη, καθώς πληροφορηθήκαμε ότι πράγματι δεν ήταν στο γήπεδο.

Στο γήπεδο ήταν ο Νίκος Σαββίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε 3 σουίτες 12 ατόμων η κάθε μια με τους καλεσμένους του, οι οποίοι απέφυγαν να δώσουν στοιχεία ταυτότητας.

Η σύγχυση προκλήθηκε από το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί ο υιός Σαββίδης και τη συμπεριφορά αυτών των φιλοξενουμένων στις σουίτες κατήγγειλαν οι οπαδοί μας».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...