Κοντά στην έξοδο ο Χάσι

Από inpaok.com:Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα στον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα για τον ίδιο τον Μπέσνικ Χάσι, πάνω στον οποίο στρέφονται τα περισσότερα «πυρά» της κάκιστης εικόνας του Ολυμπιακού κόντρα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: inpaok.com
Κοντά στην έξοδο ο Χάσι

Στον Κοσοβάρο τεχνικό χρεώνονται λάθη τόσο στην επιλογή προσώπων στα δύο εν λόγω ματς, όσο και στις τακτικές που εφαρμόζει, με πιο χαρακτηριστικά τα κενά που υπάρχουν στην άμυνα και φάνηκαν στο ματς της Τρίτης με τους Πορτογάλους.

Οι δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και η ήττα όπως αυτή προέκυψε με τη Σπόρτινγκ έχουν θορυβήσει πάρα πολύ τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», σε σημείο μάλιστα που πληροφορίες εντός ομάδας να μην αποκλείουν άμεσα εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του πρώην προπονητή της Λέγκια Βαρσοβίας.

Παράλληλα, ένα ακόμα σημείο που χρεώνεται στον 46χρονο τεχνικό είναι η στάση του μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των «ερυθρολεύκων», καθώς ούτε λίγο-ούτε πολύ δεν κάλυψε τους παίκτες του, κατηγορώντας τους για έλλειψη κίνησης και διάθεσης μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Δεδομένα αυτή τη στιγμή, ο Μπέσνικ Χάσι δεν βρίσκεται... καβάλα στο άλογο όπως ήταν μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League και ακόμα και η παρουσία στον πάγκο στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ (24/9, 20:30) μόνο εξασφαλισμένη δεν πρέπει να θεωρείται.

Διαβάστε ακόμη...