Τα φώτα στα Πηγάδια!

Από Paok24.com:Δύο εβδομάδες μετά τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτής μπαίνει σήμερα στην τρίτη στροφή του, με τρεις αναμετρήσεις.
Πηγή: paok24.com
Τα φώτα στα Πηγάδια!

Στα Πηγάδια, η Ξάνθη αντιμετωπίζει στις 20:30 τον Ολυμπιακό στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από το σημαντικό "διπλό" εις βάρος του Πλατανιά και να θέλουν την πρώτη επιτυχία μπροστά στο κοινό τους, τη στιγμή που οι Πειραιώτες θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο.

Οι Προτό, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή από τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος είδε τον Εμάνουελ Εμενίκε να επιστρέφει αλλά όχι τον Παναγιώτη Ταχτσίδη που είναι ακόμα ανέτοιμος, με την Ξάνθη από την πλευρά της να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ανοίγει στην Τρίπολη με τον Αστέρα να ψάχνει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα επί της νεοφώτιστης Λαμίας, ενώ το ίδιο θέλει στο Περιστέρι και ο Ατρόμητος που προέρχεται από δύο ισοπαλίες, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που "μετράει" τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (16:00 - NS2)
Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (18:15 - NS2)
Ξάνθη – Ολυμπιακός (20:30 - NS1)

Διαβάστε ακόμη...