Διαλύθηκε ο Ηρακλής!

Απο inpaok.com : Είναι πλέον οριστικό, ο Ηρακλής του Σπύρου Παπαθανασάκη «διαλύθηκε», αφού σε συνάντηση που έγινε μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ, οι συνεργάτες του ομογενή επιχειρηματία, τους ενημέρωσαν πως η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League.
Πηγή: inpaok.com
Διαλύθηκε ο Ηρακλής!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου» του Ηρακλή, πήρε σάρκα και οστά καθώς η οικονομική αδυναμία του Σπύρου Παπαθανασάκη για να ρυθμίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια μέσα στην ομάδα, έφερε τους «κυανόλευκους» σε αυτό το σημείο.

Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο η ομάδα να δώσει το 2ο φιλικό προετοιμασίας της στην Αριδαία με τον τοπικό Αλμωπό, τελικά οι παίκτες ενημερώθηκαν σε συνάντηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Λόλα που προπονείται εκεί η ομάδα το τελευταίο διάστημα, πως όχι μόνο δεν θα γίνει η αναμέτρηση αλλά ο Ηρακλής θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή δεν ήταν κάτι… ξαφνικό, είχε τονιστεί ο ορατός κίνδυνος διάλυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, που φέρει αποκλειστικά την ευθύνη του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Ο ίδιος, παρά τα όσα έλεγε, στην επίσημη τοποθέτηση του αλλά και στους συνεργάτες του, δεν κατάφερε να πράξει το παραμικρό, οδήγησε τον Ηρακλή στον αφανισμό και πλέον τα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε, θα βαραίνουν τον ίδιο.

Τέλος, η επόμενη μέρα του συλλόγου δείχνει πως ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΜ, ωστόσο ο κόσμος είναι αυτός που θα λάβει την οριστική απόφαση στην Γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας.

Διαβάστε ακόμη...