Δανεικός στον Πανιώνιο ο Μανώλης Σιώπης

Από: sdna.gr Επιστροφή στην Πλατεία! Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο αφού ο διεθνής μέσος δεν υπολογιζόταν για φέτος στον Ολυμπιακό.
Πηγή: sdna.gr
Δανεικός στον Πανιώνιο ο Μανώλης Σιώπης

Μόλις 112 αγωνιστικά λεπτά διήρκεσε η επιστροφή του Μανώλη Σιώπη στον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι! Μετά τις δύο συμμετοχές του στα ματς με την Παρτιζάν αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Λάρισα, ο διεθνής μέσος έμεινε γρήγορα εκτός πλάνων του Μπεσνίκ Χάσι μετά και τις τελευταίες μεταγραφές των πρωταθλητών. Μοιραία, λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, οριστικοποιήθηκε η... νέα επιστροφή του, αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη και την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μετά το ξεκίνημά του από τις «ερυθρόλευκες» ακαδημίες. Το βράδυ της Τετάρτης, η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Πανιωνίου ανακοινώθηκε και επισήμως.

Αναλυτικά, οι «κυανέρυθροι» αναφέρουν: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη. Ο διεθνής μέσος επιστρέφει στην ομάδα μας στην οποία θα αγωνιστεί για την περίοδο 2017-18».

Διαβάστε ακόμη...