Τέλος από την ΑΕΚ ο Ούγκο Αλμέιδα!

Από sdna.gr: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επισήμως την αποδέσμευση του Ούγκο Αλμέιδα, ευχαριστώντας παράλληλα τον πολύπειρο Πορτογάλο επιθετικό για την προσφορά του στην ομάδα.
Πηγή: sdna.gr
Τέλος από την ΑΕΚ ο Ούγκο Αλμέιδα!

Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό, Ούγκο Αλμέιδα, που τίμησε με την παρουσία του και την προσωπικότητά του την φανέλα της ομάδας μας. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της μεγάλης ποδοσφαιρικής του καριέρας. Hugo, amigos para sempre!

Μετά την υπογραφή της λύσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Ούγκο Αλμέιδα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Θέλω να ευχαριστήσω για όλα όσα έζησα αυτόν τον ένα χρόνο στην ομάδα της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να πω ότι η σημερινή εξέλιξη με χαροποιεί, αλλά γνωρίζω πολύ καλά πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω του συμπαίκτες μου με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα και κυρίως τον κόσμο της ΑΕΚ που με στηρίζει και με ακολουθεί. Δέχομαι ακόμα τα μηνύματά τους και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ».

Διαβάστε ακόμη...