Απίστευτη επίθεση κατά Αλαφούζου!

Από korakia.blogspot.gr: Η χθεσινή αστεία διαρροή του Παναθηναϊκού που καταλόγιζε ευθύνες στην Κυβέρνηση και στον ΠΑΟΚ για την ισοπαλία των πράσινων με τον Λεβαδειακό, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων κατά του Αλαφούζου.
Πηγή: korakia.blogspot.gr
Απίστευτη επίθεση κατά Αλαφούζου!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που έχουν καταλάβει την κοροϊδία, δεν άφησαν αναπάντητες τις ανοησίες του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος σε συμμαχία με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη προσπαθούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια μέσα από το ποδόσφαιρο.

Τα μηνύματα κατά του Αλαφούζου από τους Παναθηναϊκούς ήταν εκατοντάδες στα σάιτ, μερικά από τα οποία είναι πράσινων συμφερόντων και αναγκάστηκαν να κατεβάσουν γρήγορα το θέμα από τα πρώτα τους.

Δείτε μερικά μόνο από τα μηνύματα κατά του Αλαφούζου μετά από αυτή τη νέα γκέλα του και ενώ πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού αναφέρονται και πάλι στη συμμαχία με τον Ολυμπιακό:

- Κυρ Σάββα εσύ ??

- Ότι θα έβρισκε τέτοια δικαιολογία, για να ακολουθήσει και ο Ζεκα τον δρόμο που χάραξε ο Μπεργκ με τις ευλογίες Αλαφούζου δεν το περίμενα.
Κυβερνητική διαπλοκή λέει! Ρε τους σαταναδες!

- μα πόσο λαλάκες μας θεωρούν, πόσο ;;

- Μετά την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής έχουμε την προσπάθεια πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου !!!
Αλαφούζο ! Ξεκουμπήσου απο τον Παναθηναϊκό και ας πέσουμε στο ερασιτεχνικό. Με μερικές χιλιάδες ίσως υποστηρικτές σου και ορισμένους μισθοφόρους έχεις καταντήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ περίγελος των πικραμένων.
Αν είναι λοιπόν να πέσουνε Γ εθνική και να μας μείνει τουλάχιστον η αξιοπρέπεια μας ας γίνει .
Γαρρή έχεις γίνει χειρότερος απο τους Καραπαπα και Σαββα είσαι το τετράγωνο ! Ντροπή σας!

- Ξεφτιλιζει την ομαδα παντου. Δρομο αλαφουζο! ΔΡΟΜΟ!

- Κοιταξτε εκει στην ΠΑΕ να βρειτε διαδοχη κατασταση και παρτε τη 13 παραμασχαλα και αντιο. ΑΦΗΣΑΤΕ ΓΥΜΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ τελη Αυγουστου και βγαζετε τετοιες ανακοινωσεις;;;;; Οσο και να θελετε ολοι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα σηκωθει ξανα. Η μονη ομαδα που μπορει να φερει ξανα την περηφανεια στην Ελλαδα. Αθλιοι!!!!

- Αλαφούζο δεν πείθεις πλέον κανέναν, οι μάσκες έχουν πέσει και σε έχουν πάρει χαμπάρι και οι πλέον αφελείς. Αν πίστευες ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ομάδα και τον κόσμο της σαν άρμα για τα πολιτικά και τα επιχειρηματικά σου συμφέροντα μάλλον μας μπέρδεψες με τους οπαδούς του όψιμου κολλητού σου που κάποτε σε έκλεινε στα ασανσέρ. Πάρτο χαμπάρι ότι ο κόσμος του Παναθηναικού βράζει και φύγε όσο είναι καιρός

- Σοβαρευτειτε τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα νικάμε 4 0 παναθηναικος είμαστε. ..πόσο πιο κάτω ρε αλαφουζε θα μας πας?

- Σκοτεινή ανακοίνωση που δεν εκφράζει ούτε κατ'ελαχιστο τους Παναθηναϊκούς. Η λέξη ντροπή είναι λίγη για να μας εκφράσει.

- Σας εχουμε σιχαθει ολοι ρε! Παρτε δρομο απο την ομαδα που σας πειραξε η σημερινη διαιτησια!!

- Το ποδοσφαιρικο τμημα ειναι το μονο πραγμα που με κανει να ντρεπομαι που ειμαι Παναθηναικος...μονο κριμα αυτη η ομαδα...

- Αλαφούζε δεν εκπροσωπείς κανέναν σοβαρό Παναθηναικό. Ο Παναθηναικός είναι πολύ μεγάλος για να μικρύνει μαζί σου.

-Αγαπημένοι μου συνοπαδοί.
Ντροπή μας να έχουμε τέτοια διοίκηση..

-Τον Κυρ Σάββα με υποσχετική αποκτήσαμε λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών.

Διαβάστε ακόμη...