Αναμονή και... επιμονή για Ζέκα

Ο Παναθηναϊκός θέλει 3 εκατ. από την Κοπεγχάγη, οι Δανοί μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 2 και το... παζάρι είναι ήδη σε εξέλιξη. Μόνο με πώληση ποδοσφαιριστή θα γίνουν επιπλέον κινήσεις.
Πηγή: sdna.gr
Αναμονή και... επιμονή για Ζέκα

Θέμα Ζέκα άνοιξε στον Παναθηναϊκό μετά την πρόταση 1.5 εκ. ευρώ της Κοπεγχάγης στον αρχηγό του τριφυλλιού, στον οποίο προσφέρει 800.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Ζέκα ζητάει θέλει νέα αναπροσαρμογή του συμβολαίου των 600.000 ευρώ που έχει με τον Παναθηναϊκό, όμως οι «πράσινοι» αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν να έχουν διάθεση να κάνουν δεκτή την επιθυμία του παίκτη.

Έτσι, στον Παναθηναϊκό περιμένουν μία νέα πιθανή πρόταση της Κοπεγχάγης με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι Δανοί είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τα 2 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον παίκτη.

Πολλά θα κριθούν από το αν οι Δανοί θα προκριθούν στους ομίλους του Champions League, έχοντας χάσει στο πρώτο ματς με την Καραμπάκ στο Αζερμπαϊτζάν με 1-0, καθώς τότε θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Από το τριφύλλι πάντως μπορεί να μην λένε «όχι» σε πώληση του Ζέκα, αλλά έχουν ξεκαθαρίσει πως αν δεν πάρουν το μίνιμουμ των απαιτήσεών τους, δηλαδή 3 εκ. ευρώ, και δεν βρουν αντικαταστάτη τότε η μεταγραφή του διεθνή άσου δύσκολα θα προχωρήσει.

Ολο αυτό βεβαίως σημαίνει πως οι δύο πλευρές θα κάνουν σκληρά παζάρια τις επόμενες ημέρες με τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Πάντως, αν ο Παναθηναϊκός βάλει στο ταμείο του ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ τότε είναι αποφασισμένος να τα ρίξει στην αγορά και να ενισχυθεί περαιτέρω.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσίευμα, ο Ουζουνίδης έχει ενημερωθεί πως με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή (πλην του Ινσούα) και πως μόνο αν υπάρξει πώληση ποδοσφαιριστή θα υπάρξει δυνατότητα για ενίχυση.

Ο Ελληνας τεχνικός χρειάζεται έναν στόπερ, έναν αμυντικό μέσο κι έναν ακραίο και με τους συνεργάτες του παρακολουθούν όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που πουληθεί ο Ζέκα ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...