Ύμνοι Άγγελου για Τζανδάρη

Aπό thessports.gr: Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε για το τελευταίο (χρονικά) απόκτημα του Παναθηναϊκού, Φάνη Τζανδάρη, ο Άγγελος Ανσατασιάδης.
Πηγή: thessports.gr
Ύμνοι Άγγελου για Τζανδάρη

Σε δηλώσεις που έκανε στην «Πράσινη», τόνισε ότι πρόκειται για πολύ καλή επιλογή από πλευράς «τριφυλλιού» σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και ότι είναι πολύ καλός χαρακτήρας. «Για εμένα είναι ο παίκτης του προπονητή. Ένα εξάρι με τα όλα του που κάνει πάρα πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά τα όσα :

Για τη μεταγραφή του Τζανδάρη στον Παναθηναϊκό: «Είναι ένας παίκτης-εργάτης. Ο Ουζουνίδης τον γνωρίζει πολύ καλά γιατί τον είχε στον Πανιώνιο. Το παιδί αυτό κάνει πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Εγώ τότε που τον είχα στον ΠΑΟΚ είχε μικρές ατέλειες στο παιχνίδι του γιατί ήταν τρία χρόνια μικρότερος και δεν είχε πολλές εμπειρίες. Θυμάμαι πως τον είχαν δώσει δανεικό και έπαιζε στην Β' Εθνική στην Καλαμαριά όταν τον φέραμε πίσω στον ΠΑΟΚ. Για εμένα είναι ο παίκτης του προπονητή. Ένα εξάρι με τα όλα του που κάνει πάρα πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Το σημαντικότερο είναι πως δεν περιορίζεται στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά παίζει σύγχρονα. Ψάχνει και το γκολ. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή επιλογή ο Παναθηναϊκός με το παιδί αυτό. Σαν χαρακτήρας το παιδί αυτό είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Δεν θα βρεις τέτοιον χαρακτήρα. Από τα πιο ήρεμα παιδιά, δεν δημιούργησε ποτέ του προβλήματα στα αποδυτήρια. Επαναλαμβάνω ότι και αγωνιστικά και σαν προσωπικότητα, ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή επιλογή με τον Τζανδάρη».

Για το αν μπορεί να παίξει βασικός: «Δεν το συζητώ ότι μπορεί να παίξει και βασικός στον Παναθηναϊκό. Και να ξέρετε πως με αυτόν τον στόχο θα πάει. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι από τον τραυματισμό που είχε πιο παλιά γιατί έχω να μιλήσω καιρό μαζί του, αλλά είναι αρχηγόπουλο. Θα τα δώσει όλα για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω και τις συνθήκες τώρα στην ομάδα, διαβάζω ότι υπάρχουν προτάσεις για τον Ζέκα. Ο Τζανδάρης πάντως είναι μια πολύ καλή λύση για τον Παναθηναϊκό στα χαφ».

-το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στη σεζόν: «Είδα όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα. Όταν έγινε η κλήρωση με την Μπιλμπάο, εγώ έλεγα πως ο Παναθηναϊκός έχει 70% πιθανότητες πρόκρισης. Δεν ήταν ομάδα αυτή να τον φοβίσει και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο, στη Λεωφόρο. Τα τρία γκολ τώρα, κάνουν φαβορί αυτούς. Αλλά εγώ πιστεύω πως τα παιδιά θα πάνε εκεί μέσα να το παλέψουν, να το γυρίσουν κιόλας. Είναι δύσκολο, αλλά μακάρι να τα καταφέρουν. Το έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός και το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό. Στο πρωτάθλημα ήταν κακός ο Παναθηναϊκός στον Πλατανιά. Έπρεπε να το πάρει το παιχνίδι. Δεν γίνεται να ξεκινάει μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό απέναντι σε μια που δεν έχει τέτοιο στόχο, να έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και να μην κερδίζει αυτά τα παιχνίδια».

Για το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλό προπονητή και πολύ καλό τιμ συνολικά. Τα παιδιά τα γνωρίζω όλα και είναι εξαιρετικά. Πρέπει η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα, γιατί γίνεται καλή δουλειά και φαίνεται. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια και στον Φάνη Τζανδάρη στον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε ακόμη...