Κατάρρευση για Έστερουντ

Από Inpaok.com: Με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ, η αντίπαλος του Δικεφάλου στα play off του Europa League, Έστερσουντ, υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΙΚ με 3-0.
Πηγή: inpaok.com
Κατάρρευση για Έστερουντ

Ο Γκράχαμ Πότερ παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Άντερσον, ο Μπιόρκστομ αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Κπόζο στο αριστερό, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Μενσά-Μπέρκβιστ.

Ο Μπέρτλισον αγωνίστηκε ως δεξί χαφ, με τους Έντουαρντς-Φριζόν να είναι το δίδυμο των χαφ και τον Χόπκατ στα αριστερά του κέντρου, ενώ ο Σολάντερ με τον Γκέρο ήταν το δίδυμο της επίθεσης για την σουηδική ομάδα.

Η αντίπαλος του Δικεφάλου βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, με την αποβολή του Έντουαρντς στο 51′, να κάνει ευκολότερα τα πράγματα για την ΑΙΚ, που πέτυχε ακόμα δύο γκολ (67′ και 87′), για το τελικό 3-0.

Έστερσουντ: Άντερσον, Μπιόρκστομ, Μενσά, Μπέρκβιστ (84′ Λούντμπακ), Κπόζο, Μπέρτλισον (63′ Μπατσίρου), Έντουαρντς, Φριζόν, Χόπκατ, Σολάντερ (64′ Γκόντος), Γκέρο.

Διαβάστε ακόμη...